Ce pensie alimentară primește fiul Andreei Mantea de la tatăl său, Cristi Mitrea

Publicat pe

După o scurtă poveste de dragoste în urma căreia a rămas însărcinată, Andreea Mantea a fost părăsită de Cristi Mitrea. Fostul luptător este implicat, însă, în creșterea fiului său și îi plătește și pensie alimentară lunară. Una modestă, ce-i drept, însă Andreea Mantea câștigă suficient de bine încât fiului ei să nu-i lipsească nimic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea și Cristi Mitreas-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița', în anul 2014. Însă, după ce vedeta Kanal D a rămas însărcinată, aceasta a fost părăsită de tatăl copilului ei. În 2015, în luna mai, prezentatoarea TV l-a născut pe fiul ei, David.

Ce pensie alimentară primește fiul Andreei Mantea de la tatăl său, Cristi MitreaCe pensie alimentară primește fiul Andreei Mantea de la tatăl său, Cristi Mitrea

Din fericire, Cristi Mitrea este un tată implicat în creșterea fiului său și nu s-a pus niciodată problema să nu îi plătească și pensie alimentară.

Potrivit unei surse din anturajul celor doi, Cristi Mitrea plătește lunar suma de 200 de euro pentru pensia alimentară.

Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie', au declarat surse din anturajul celor doi, arată Playtech.

Citește și: Antonia a fost victima bullying-ului în America, în adolescență:„Și eu m-am confruntat cu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a petrecut cu Elena Băsescu, în club

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan: „Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag'/ EXCLUSIV

Din fericire, Andreea Mantea câștigă foarte bine în televiziune și își permite să-i ofere fiului ei tot ce își dorește. Conform Libertatea, aceasta ar primi suma de aproape 20.000 de euro în fiecare lună.

De asemenea, pentru emisiunea 'Se strigă darul', aceasta ar fi încasat încă 5.000 de euro, având în vedere faptul că trebuia să se întoarcă în țară, din Turcia, pe vremea când prezenta 'Puterea Dragostei', pentru a pleca cu mașina la nunți.

Andreea Mantea a fost bătută de Cristi Mitrea chiar și însărcinată

Andreea Mantea a făcut mărturisiri uluitoare despre perioada în care forma un cuplu cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea TV a vorbit despre chinurile la care a fost supusă, chiar și când era însărcinată.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu, pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec', a spus Andreea Mantea, citată de libertateapentrufemei.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter