Care a fost ultima discuție dintre Victor Rebengiuc și Ion Caramitru: „Nici el nu a știut că e bolnav”

Publicat pe

Vestea că Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie, a îndurerat foartă multă lume. Unul dintre cei care regretă profund încetarea din viață a actorului este Victor Rebengiuc. Cei doi au fost colegi de scenă, dar mai ales prieteni. Victor Rebengiuc a rememorat care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Ion Cramitru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ion Caramitru a decedat duminică, 5 septembrie. Actorul rra internat de câteva săptămâni la Spitalul Elias, din București. Cumplita veste a îndurerat pe foarte multă, iar unul dintre cei care regretă moartea lui Ion Caramitru este Victor Rebengiuc.

Care a fost ultima discuție dintre Victor Rebengiuc și Ion Caramitru: „Nici el nu a știut că e bolnav'Care a fost ultima discuție dintre Victor Rebengiuc și Ion Caramitru: „Nici el nu a știut că e bolnav'

„O pierdere imensă pentru cultura românească. Mi-l amintesc cu multă durere, este o mare pierdere pentru teatrul românesc. Eu cu Caramitru am fost prieteni și încă sunt și voi fi, din anii ‘60 suntem prieteni, de când el era student și eu devenisem deja actor. E o pierdere uriașă pentru teatrul românesc, este o emblemă care a picat în momentul ăsta și care nu poate fi înlocuită. Un actor mare, un regizor deosebit, fondatorul UNITER, directorul Teatrului Național', a spus actorul Victor Rebengiuc despre Ion Caramitru, la Digi24.

Citește și: Ion Caramitru a avut o căsnicie de 45 de ani cu Micaela Caracaș.Cum arată soția regretatului actor

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ivan Patzaichin și soția lui!S-au căsătorit la câteva luni de când s-au cunoscut și au fost împreună 46 de ani

Citește și: Ce spune Monica Bârlădeanu despre căsătorie, la 42 de ani:„Un partener trebuie…'/ EXCLUSIV

Citește și: Iuliana Marciuc, despre debutul la TV, imediat după Revoluție:„A fost un adevărat miracol'/ EXCLUSIV

Victor Rebengiuc, despre ultima discuție cu Ion Caramitru

Ion Caramitru, așa cum a spus și Victor Rebengiuc, este o mare priedere pentru teatrul românesc. Acesta chiar a reconstruit clădirea Teatrului Național, care stătea să se dărâme. „A fost un om absolut nemaipomenit, un om cum nu o să mai fie în teatrul românesc cel puțin în următorii 10 ani, o mare, îngrozitoare pierdere pentru teatrul românesc este plecarea lui Pino dintre noi', a subliniat Victor Rebengiuc.

De asemenea, Victor Rebengiuc a povestit și care a fost ultima discuție dintre el și Ion Caramitru, care a avut loc în iulie, după care directorul TNB s-a internat la Spitalul Elias.

Habar n-am avut, nici el nu a știut că e bolnav! Eu am vorbit cu el când s-a întors din Elveția, am vorbit la telefon, era la Moeciu, la odihnă. Am vorbit ce faci, cum faci, cum a fost în Elveția, mă rog… Soția lui, Micaela, mi-a spus că după convorbirea asta, la scurt timp, câteva ore poate, a dat niște semne, a început să vorbească puțin necontrolat, spunea lucruri neinteligibile, dar i-a trecut. Imediat ce și-a dat seama că este grav s-a suit în mașină și a venit la București, a intrat în spital și de atunci și până acum a fost în spital', a mai declarat Victor Rebengiuc.

Ion Caramitru a murit la 79 de ani

Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie, după ce a fost internat timp de câteva săptămâni. Marele actor avea 79 de ani. Zilele acestea, actorul Ion Caramitru trebuia să se afle la Iași pentru a participa la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR). Din cauza problemelor medicale, actorul a lipsit de la eveniment.

Anunțul internării sale a fost făcut pe data de 11 august, când actorul ar fi trebuit, de asemenea, să participe la un eveniment cultural: Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav, a declarat Giurgia, citat de Agerpres.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter