Ce spune Monica Bârlădeanu despre căsătorie, la 42 de ani: "Un partener trebuie..."/ EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Joi, 09 septembrie 2021, 13:22

Monica Bârlădeanu este un nume care nu mai are nevoie de nicio
prezentare, însă cei care au impresia că știu totul despre carismatica actriță din „VLAD (PRO TV) vor avea o surpriză. Într-un interviu unde abundă întrebările și răspunsurile cu o încărcătură emoțională puternică, ne-a dezvăluit lucruri care, cu siguranță, vă vor surprinde. Iată ce spune despre căsătorie, la 42 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce nu i-ai putut ierta niciodată unui bărbat?

Mi-a spus cineva odată… Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals. Cred mult în asta. Nu știu să fie lucruri în spate pe care să nu le fi iertat… În același timp, a nu se confunda iertarea cu rămânerea în relații care te decimează sufletește. Adică tu poți ierta, îl poți înțelege și îmbrățișa pe celălalt, dar poți alege și să nu mai mergi mai departe în viață cu el. Sunt două decizii separate.

Ce spune Monica Bârlădeanu despre căsătorie, la 42 de ani: "Un partener trebuie..."/ EXCLUSIVCe spune Monica Bârlădeanu despre căsătorie, la 42 de ani: "Un partener trebuie..."/ EXCLUSIV

Monica Bârlădeanu: „Răbdarea e o virtute. Eu n-o am'

Sunt oameni care nu suportă să fie singuri, am auzit asta chiar și la unele persoane publice, și preferă să accepte pe oricine lângă ei de dragul de a împărți timpul. Ți s-a întâmplat vreodată să faci acest compromis?

Cred că pentru oricine își dorește o relație autentică e mult mai înspăimântător să fii cu cineva complet nepotrivit, cu care nu te „întâlnești nicicum sufletește, decât să fii singur. Răbdarea e o virtute. Eu n-o am. Dar aleg oricând singurătatea în locul lui „merge și-așa.

Ești foarte… pretențioasă sau greu de mulțumit, când vine vorba despre bărbați?

Cred că un partener trebuie să ți se potrivească, în primul rând. Decalaje în forme de cunoaștere pot exista, sunt binevenite chiar, pentru că așa înveți de la celălalt. Dar asta se reflectă și în nivelurile de conștiință, atunci va exista unul care se uită profund la lucruri și unul căruia nu-i pasă. Iar cei doi n-ar face casă bună, după experiența mea….

Citește și: Cum scapă Monica Bârlădeanu de celulită.La 42 de ani, arată ca la 20

Citește și: Cum arată Monica Bârlădeanu complet nemachiată, la 41 de ani.Ce au observat fanii la fața ei

Citește și: În ce relație sunt acum Oana Marica și Alex Bodi:„Fericirea mea e relativă'

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:„Sunt câteva ingrediente de bază'/ EXCLUSIV

Monica Bârlădeanu: „Am învățat în timp că ideal pentru mine înseamnă potrivit'

Care ar fi principalele trei teste, să le zicem, pe care trebuie să le treacă un bărbat pentru a-ți deveni iubit?

Doamne ferește, „iubitul meu nu e o poziție pentru care se dă concurs, hahaha…

Crezi că există bărbatul ideal pentru tine? Ai încrederea că îl vei întâlni?

Am învățat în timp că ideal pentru mine înseamnă potrivit, de fapt. Iar potrivit înseamnă om-cu-de-toate… Cu greșeli, cu erori de judecată, cu stări bune și proaste, cu nevoi și dorințe… Fix așa cum
sunt și eu.

Visezi să fii soție? Să îmbraci rochia de mireasă? Ce înseamă instituția
căsătoriei pentru tine, acum?

Cred mult în căsătorie și în ideea de familie

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă