Răzvan Fodor, după 11 ani de căsnicie cu Irina: „Sufăr ca un câine fără nevastă-mea”

Publicat pe

Răzvan și Irina Fodor au o căsnicie de invidiat. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și se iubesc ca în prima zi sau poate chiar mai mult. Au împreună o fetiță superbă, Diana, care le înseninează zilele. Recent, Răzvan Fodor a vorbit despre frumoasa lui soție și a dezvăluit că Irina înseamnă totul pentru el și că în lipsa ei, se simte incomplet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai superbe și solide cupluri din lumea showbiz-ului. Cei doi sunt împreună de 14 ani și căsătoriți de 11 ani. Împreună au o fiică minunată, Diana, care le face viața mult mai frumoasă. Răzvan Fodor a declarat că Irina reprezintă totul pentru el, că este tovarășa lui de viață, dar și tovarășa lui de pahar.

Răzvan Fodor, după 11 ani de căsnicie cu Irina: „Sufăr ca un câine fără nevastă-mea'Răzvan Fodor, după 11 ani de căsnicie cu Irina: „Sufăr ca un câine fără nevastă-mea'

Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație', a declarat Răzvan Fodor la în cadrul unei emisiuni TV, potrivit libertatea.ro.

În plus, Răzvan Fodor a mărturisit că, fără Irina, el se simte incomplet și că suferă dacă ea nu este lângă el.

Eu sunt mai fătălau, așa. Eu sufăr fără nevastă-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place', a mai adăugat Răzvan Fodor, în cadrul aceleiași apariții TV.

Citește și: Cine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit din cauza COVID-19.Era internat la ATI

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, adevărul despre situația financiară de după divorț:„Lumea are senzația că trăiesc pe un pat de roze'/ EXCLUSIV

Citește și: La ce nume s-au gândit Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pentru fiul lor:„E din patru litere'

Citește și: Situație fără precedent la nunta Simonei Halep.Cine a încercat să se „furișeze' în restaurantul unde s-a ținut petrecerea

Mesajul transmis de Răzvan Fodor de ziua soției lui, Irinn

Cu ocazia zilei de naștere a Irinei Fodor, care a avut loc pe 13 septembrie, Răzvan Fodor i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste. Acesta și-a exprimat încă o dată dragostea față de aleasa inimii sale, spunând că parcă o iubește tot mai mult cu fiecare an care trece.

„Mă uit urât la ea:

1. Pentru că mi-a mâncat tinerețea.

2. Pentru că e nefiresc să o iubesc atât de mult, de atâta timp, și parcă mai mult cu fiecare an care trece.

3. Pentru că e al doilea an consecutiv în care, de ziua ei, nu suntem împreună.

La mulți ani, veața mea, ocii mei și cum se mai zice acum, în 2021, când vrei să îți alinți soția! 😂

Acum, serios, să îmi trăiești, Țuca mea!', a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor

Răzvan și Irina Fodor s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea. N-a fost vorba de dragoste la prima vedere, însă, odată cu trecerea timpului, flacăra iubirii s-a aprins, iar ei au realizat că sunt perfecți unul pentru celălalt.

La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La ea a fost mai degrabă fascinație și curiozitate, la mine a fost vorba despre tact, răbdare și perseverență. Armele, ca să zic așa, au fost răbdarea, faptul că am fost perseverent și că m-am arătat exact așa cum sunt, iar pe ea nu a speriat-o lucrul acesta, ci chiar a făcut-o să fie mai curioasă și a fascinat-o mai tare, și cam așa s-a întâmplat minunea. Nu a fost speriată de faima mea de cuceritor pentru că am fost foarte deschis, i-am spus exact cum sunt și nu am mințit-o. Am fost sincer și am dat jos toate măștile în fața ei, iar acest lucru a contat și s-a văzut, nu poate fi disimulat', a declarat Răzvan Fodor pentru revista VIVA!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter