Cine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit din cauza COVID-19. Era internat la ATI

Publicat pe

Cine a fost Petrică Cercel. Artistul, tatăl celebrului Ionuț Cercel, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Manelistul avea COVID-19 și se afla intubat la un spital din Capitală. Artistul refuzase inițial îngrijirile medicilor. Deși rudele erau optimiste privind recuperarea lui, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine a fost Petrică Cercel. Duminică, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2. Momentan, fiul manelistului nu a dat nicio declarație despre deces.

Cine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit din cauza COVID-19. Era internat la ATICine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit din cauza COVID-19. Era internat la ATI

Cine a fost Petrică Cercel. Se mândrea cu o carieră de peste 20 de ani în muzică

Cine a fost Petrică Cercel. Petrică Cercel a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de aproximativ două decenii, fiind și un model pentru fiul lui, Ionuț Cercel, care, la fel ca și tatăl lui, s-a bucurat de un mare succes în muzică.

Cine a fost Petrică Cercel. El a ajuns faimos datorită unor piese cum ar fi Familia mea nu are supărări, Plătesc pentru plăcerea mea, Avalanșa de Iubire, Vine Nașu bogătașu, Am cinci Stele pe Umăr, Rădăcina noastră face bani sau ne poartă lumea respectul.

Citește și: A murit Petrică Cercel!

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Ne rugăm cu toții’

Citește și: Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!’. Ruxi:„Nu e ce trebuie’

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, decor impresionant la cununia civilă.Au defilat pe un podium de 10 metri, din oglindă

Petrică a fost tatăl lui Ionuț Cercel

Cine a fost Petrică Cercel. Petrică Cercel a fost tată lui Ionuț Cercel, un manelist tânăr, aflat în plină ascensiune profesională.

Ionuț a crescut între instrumente și cei mai cunoscuți interpreți de gen din România, de aceea se bucură de admirația lui Florin Salam, Adrian Minune, Ștefan de la Barbulesti, Dorel de la Popești, Viorel de la Constanța și mulți alții.

Spre bucuria familiei Cercel, Ionuț deține calități vocale deosebite, cât și o ureche muzicală care este demnă de invidiat.

Ionuț Cercel îndeamna lumea să se roage pentru tatăl lui

Fiul manelistului, Ionuț Cercel publica, la începutul săptămâni, un mesaj emoționant în care roagă lumea să se roage pentru sănătatea tatalui său:

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca', a fost mesajul lui Ionuț Cercel postat pe Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară și colegii de breaslă și-au arătat empatia pentru starea gravă de sănătate a manelistului:

'Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere', a scris Bogdan de la Ploiești, urmat de Minodora: „Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!'

Bobo Pastramă: 'Multă sănătate!'

Eduard de la Roma: 'Dumnezeu să-i da sănătate și vindecare la tăicuțul tău, un om bun și cu suflet. Rugăciunile să facă minuni, fratele meu Ionuț. Amin!'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter