Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea pentru Petrică Cercel: „Domnul o să ne audă”

Publicat pe

Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea pentru Petrică Cercel? Chiar înainte ca tatăl lui Ionuț Cercel să se stingă din viață, Adi de la Vâlcea a postat pe Facebook o rugăciune. Acesta i-a îndemnat pe fani să se roage pentru viața prietenului său, însă din nefericire, artistul a încetat din viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adi de la Vâlcea și Petrică Cercel au fost mai mult decât colegi. Cei doi au avut o relație strânsă de prietenie, motiv pentru care manelistul a postat o rugăciune pe profilul său de Facebook chiar înainte de anunțul nefericit făcut de Ionuț Cercel.

Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea pentru Petrică Cercel: „Domnul o să ne audă'Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea pentru Petrică Cercel: „Domnul o să ne audă'

Adi de la Vâlcea s-a rugat pentru viața prietenului său, însă din nefericire, Petrică Cercel s-a stins din viață pe patul de spital. Acesta fusese diagnosticat cu COVID-19, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva. Din păcate, toate încercările au fost în zadar, iar virusul l-a luat pe artist de lângă cei dragi.

Citește și: A murit Petrică Cercel!Manelistul era intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Ne rugăm cu toții'

Citește și: Fiul lui Romică Țociu, Cătălin, se căsătorește religios.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Îl mai ții minte pe Puștiu, cameramanul de la Cronica Cârcotașilor?Ce face și cum arată la 6 ani de când s-a mutat în Anglia

Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea pentru Petrică Cercel

Noaptea trecută Adi de la Vâlcea a postat pe contul său de Facebook despre starea de sănătate a regretatului său prieten. Cu tristețe în suflet, deoarece Petrică Cercel se simțea din ce în ce mai rău, Adi de la Vâlcea le-a cerut fanilor să se roage pentru salvarea colegului lui.

„Colegul și prietenul meu, Petrică Cercel, este infectat cu Covid19 și este în stare gravă la ATI. Viața lui depinde doar de bunul Dumnezu. Haideți să ne rugăm cu toții pentru el. Este un om extraordinar de bun, cu cât ne rugăm mai mulți, cu atât Domnul o să ne audă. Vă rog din inimă!”, a postat aseară pe pagina de Facebook, Adi de la Vâlcea.

Din nefericire, în urmă cu scurt timp, a fost făcut anunțul conform căruia Petrică Cercel a pierdut lupta cu virusul. Nimeni nu se aștepta la această veste deoarece toate persoanele apropiate s-au rugat pentru a-i fi salvată viața artistului.

Bogdan de la Ploiești, rugăciune pentru Petrică Cercel

După ce Ionuț Cercel a făcut anunțul conform căruia tatăl său era internat la ATI, mai mulți colegi de breaslă, precum Bogdan de la Ploiești sau Minodora, s-au rugat pentru viața manelistului.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere, a scris Bogdan de la Ploiești.

Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!, transmitea seara trecută Minodora.

Din păcate, rugăciunile nu au fost suficiente pentru a-i salva viața manelistului, acesta pierzând lupta cu virusul COVID-19 astăzi, 16 septembrie.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter