A murit Petrică Cercel! Manelistul era intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Publicat pe

A murit Petrică Cercel! Este vestea de ultimă oră ce a zguduit lumea manelelor din temelii. Celebrul cântăreț se afla intubat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Familia și prietenii lui s-au rugat neîncetat să se însănătoșească, dar, din păcate, artistul s-a stins. Apropiații lui sunt în stare de șoc!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A murit Petrică Cercel. Tatăl lui Ionuț Cercel a încetat din viață, informează spynews.ro. Astfel, din păcate, astăzi este doliu în lumea maneliștilor. Faimosul cântăreț s-a stins din viață în urmă cu doar câteva minute, pe patul de spital. El era intubat în stare gravă, după ce s-a infectat cu coronavirus.

A murit Petrică Cercel! Manelistul era intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19A murit Petrică Cercel! Manelistul era intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

A murit Petrică Cercel. Este zi de doliu în familia Cercel! Petrică Cercel, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, s-a stins din viață. Tatăl lui Ionuț Cercel și-a dat ultima suflare pe patul de spital, în urmă cu doar câteva minute. Era internat de ceva vreme, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. În ultima perioadă, starea lui de sănătate se deteriorase. Astfel, era intubat în stare gravă, la o unitate medicală din București.

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Ne rugăm cu toții'

Citește și: Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!'. Ruxi:„Nu e ce trebuie'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, decor impresionant la cununia civilă.Au defilat pe un podium de 10 metri, din oglindă

Citește și: Roxana Ghiță, adevărul despre partidele de amor de la Survivor:„Nu m-a deranjat modul în care s-a dat la mine'

A murit Petrică Cercel!

A murit Petrică Cercel. Conform sursei menționate anterior, Petrică Cercel refuzase inițial îngrijirea medicilor. Manelistul nu ar fi vrut să meargă inițial la spital, refuzând spitalizarea. După ce a constatat că starea lui s-a înrăutățit, a ajuns în cele din urmă pe mâinile medicilor. Din păcate, în ciuda eforturilor doctorilor de a-l ține în viață, a fost răpus de boală.

Așadar, Petrică Cercel a refuzat inițial spitalizarea, cu speranța că se va însănătoși dacă se tratează acasă. Duminică, fiul lui, Ionuț Cercel anunțase că tatăl lui este grav bolnav, intubat la un spital din Capitală. Atunci, tânărul le cerea tuturor internauților, printr-o postare pe Facebook, să se roage să se însănătoșească.

A murit Petrică Cercel. Fanii, apropiații și rudele lui Petrică Cercel au sperat până în ultima clipă că manelistul își va reveni. În urmă cu doat câteva ore, prietenul său, Adi de la Vâlcea, le transmitea oamenilor un mesaj prin care-i îndemna să se roage pentru sănătatea artistului. Acum, atât el, cât și apropiații lui, sunt în stare de șoc după ce au aflat vestea cutremurătoare.

Apropiații lui Petrică Cercel, devastați după moartea manelistului

A murit Petrică Cercel. Apropiații lui Petrică Cercel au resimțit ca o lovitură grea moartea manelistului. Sorinel Puștiu a sperat până în ultima clipă că artistul se va însănătoși și că se va întoarce acasă. I-a fost ca un frate și deși știa că starea lui de sănătate e precară, s-a rugat să-și revină.

Petrică Cercel a avut o relație foarte strânsă, de prietenie, cu Sorinel Puștiu. Se cunoșteau de 30 de ani și și-au fost alături și la bine și la rău. Sorinel Puștiu a povestit că ultima dată când a vorbit cu el a fost acum o lună, iar cu familia lui acum două zile. Aflase că manelistul nu se simte deloc bine.

'Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă.

Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine', a declarat Sorinel Puștiu la Antena Stars, citat de Spynews.ro.

Ultima apariție TV a lui Petrică Cercel

A murit Petrică Cercel. Ultima apariție TV a lui Petrică Cercel a fost în luna aprilie a acestui an. Fusese invitat în platoul Antena Stars alături de fiul lui, Ionuț Cercel. Cel din urmă povestea atunci că se confruntă cu niște problemele medicale.

La acea vreme, lui Ionuț Cercel îi fusese interzis să mai cânte din cauza problemelor de sănătate. El a compus de atunci piese pentru fratele lui și regretatul său tată. Petrică Cercel i-a fost mereu alături și a însemnat un exemplu pentru ei.

„Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes.', spunea atunci Ionuț Cercel la Antena Stars, notează Spynews.ro.

Petrică Cercel nu a crezut inițial că are COVID-19

A murit Petrică Cercel. Cancan.ro informa în urmă cu câteva zile Petrică Cercel nu credea inițial că are COVID-19, ci că ar fi vorba despre o simplă răceală. Artistul ar fi ignorat simptomele specifice, însă, din păcate, după scurt timp starea lui de sănătate s-a deteriorat și mai mult, motiv pentru care a fost transportat la spital.

Aceeași sursă mai arăta că pe lângă COVID-19, Petrică Cercel mai avea și alte probleme de sănătate. Îngrijorat pentru starea tatălui său, fiul lui, Ionuț Cercel, a postat duminică un mesaj disperat pe rețele sociale. Tânărul i-a îndemnat pe oameni să se roage pentru manelist, spunând că prin acestea Dumnezeu îl va vindeca. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca’, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Colegii de breaslă, rugăciuni pentru Petrică Cercel

A murit Petrică Cercel. În urma mesajului postat de Ionuț Cercel, oamenii și-au exprimat rând pe rând altruismul. Colegi de breaslă, cum ar fi Bogdan de la Ploiești, Minodora și Eduard de la Roma s-au rugat pentru sănătata lui Petrică Cercel.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere’, a scris Bogdan de la Ploiești, potrivit sursei menționate.

Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!’, transmitea atunci Minodora, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Facebook & Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter