Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Ruxi: „Nu e ce trebuie”

Publicat pe

Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Viviana este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!', emisiune difuzată de Kanal D. Aceasta o înlocuiește pe Olga Verbițchi, care a fost descalificată. În plus, nici bine nu a intrat în competiție că deja au apărut micile tensiuni. Să existe un conflic între Viviana și Ruxi?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Viviana Sposub a intrat plină de emoții în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities'. Aceasta o înlocuiește pe Olga Verbițchi, care a fost descalificată. Viviana Sposub preia numărul steluțelor strânse de Olga Verbițchi. Aceasta a reușit să strângă trei steluțe din partea juraților, venind îmbrăcată așa cum apare în mod obișnuit la televizor.

Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!'. Ruxi: „Nu e ce trebuie'Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!'. Ruxi: „Nu e ce trebuie'

Viviana Sposub a declarat că este foarte emoționată și că își dorește să câștige competiția „Bravo, ai stil! Celebrities'. Pentru prima apariție, vedeta a vrut să fie ea „din cap până în picioare' și a preferat să vină îmbrăcată exact așa cum apare la televizor.

Citește și: Olga Verbițchi, dată afară de la „Bravo, ai stil!'. Primele declarații:„A fost o cădere emoțională'

Citește și: Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep.Ce surpriză i-a pregătit Ilie Năstase

Citește și: Loredana Groza, dedicație specială la nunta Simonei Halep:„Suntem prietene, îi transmit să…'

Citește și: Claudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe.Imagini de la eveniment

Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!'

Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!'. La „Bravo, ai stil', Viviana își dorește să evolueze din punct de vedere stilistic și este convinsă că va și reuși acest lucru. Această competiție este o mare provocare pentru ea și își dorește să iasă invingătoare.

De abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la tv. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic. Cu siguranță se va vedea o diferență față de Viviana din următoarele săptămâni', a declarat Viviana Sposub, potrivit wowbiz.ro.

Conflict între Viviana Sposub și Ruxi, la „Bravo, ai stil!'

Nici bine nu a intrat în competiție, că Viviana Sposub pare că are deja „dușmani' la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cu siguranță, telespectatorii au observat micile scântei dintre Viviana și Ruxi. Ruxi a avut de comentat în ceea ce privește ținuta aleasă de Viviana.

Nu e ce trebuie. Are nevoie să învețe. Ne știm destul de bine. Nu suntem prietene, dar ne știm din anturaje', i-a spus Ruxi colegei sale.

În trecut, Viviana Sposub și Ruxi au fost prietene, însă legătura dintre cele două s-a destrămat pe parcurs, după cum a afirmat chiar Viviana.

Noi am fost apropiate în trecut, iar prietenia s-a stricat pe parcurs', a mărturisit Viviana, în culisele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities'.

Raluca Bădulescu a spus și ea că a observat că există tensiuni între cele două concurente. Ruxi și Viviana au mulți prieteni comuni. În plus, Viviana a format un cuplu cu Ionuț Rusu, care a venit s-o susțină pe Ruxi în prima gală.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter