Claudia Pătrășcanu, după amânarea deciziei de divorț: „Dacă nu a putut să mă ducă la nebuni...”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu, despre amânarea termenului de divorț. Vedeta a reacționat pentru prima dată, după ce ultimul termen al procesului de divorț, pe care îl dorește încheiat cât mai repede. Cântăreța susține că familia ei și a lui Gabi Bădălău a ajuns un „spectacol grotesc', iar singurele victime adevărate în acest scandal fără sfârșit sunt copiii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu, despre amânarea termenului de divorț. Cântăreața a spus, încă de la început, că nu va renunța niciodată la copiii ei, dar este dispusă să renunțe la pensia alimentară pe care Gabi Bădălău i-o dă, lunar.

Claudia Pătrășcanu, după amânarea deciziei de divorț: „Dacă nu a putut să mă ducă la nebuni...'Claudia Pătrășcanu, după amânarea deciziei de divorț: „Dacă nu a putut să mă ducă la nebuni...'

„E mai important pentru el să-și trimită copiii la expertize decât să terminăm totul și să-mi spună la ce să renunț și voi renunța.

Chiar dacă nu sunt eu în măsură să le iau acest drept și nici el, eu pot să renunț și la pensia lor, la orice pentru liniștea lor, dar la copiii mei nu voi renunța niciodată', a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu, despre amânare deciziei de divorț: „Chinuie trei oameni'

Claudia Pătrășcanu, despre amânarea termenului de divorț. Una dintre cele mai mari nemulțumiri ale Claudiei Pătrășcanu legate de divorț are legătură cu faptul că Gabi Bădălău a cerut ca Nicholas și Gabriel să ajungă la psiholog, unde ar urma să fie 'interogați' timp de 24 de ședințe.

„Gabi nu chinuie un singur om, ci trei. A cerut o expertiză psihologică în instanță, și-a ales psihologul și își supune copiii la ceva ce nu merită.

Consider că decizia lui este o traumă și o prostie părintească și nu o voi accepta în stilul lui șantajist și chinuitor. Am fost amenințată și șantajată:

«Dacă te muți în București cu copiii, renunț și nu-i mai duc la psiholog. Dacă, însă, continui să nu vrei, o să te țin și în acest proces încă doi ani de acum înainte și, da, vor merge și copiii la psiholog»', a dezvăluit Claudia, potrivit sursei amintite mai sus.

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu și cât de des vorbește cu Gabi Bădălău:„O să le dea explicații copiilor’

Citește și: În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu:'Dacă îl interesează…'

Citește și: Situație fără precedent la nunta Simonei Halep

Citește și: Totul despre petrecerea de cununie a Simonei Halep.

Ea spune că viața lor de familie s-a transformat

Claudia Pătrășcanu, despre amânarea termenului de divorț. În același timp, Claudia Pătrășcanu spune că își dorește foarte mult ca divorțul să se pronunțe, pentru că nu își mai suportă viața de acum

„Din partea mea a avut toată prietenia, bunătatea și înțelegerea, mi-am dorit să-l ajut și să-i vadă pe copiii noștri așa cum ei ne văd pe noi, dar, din păcate, Gabi a ajuns prea departe ca părinte.

A făcut din viața noastră de familie un spectacol grotesc, când de fapt putea, și încă mai poate, să accepte acest divorț fără presiuni și neliniște.

Din partea mea a avut toată prietenia, bunătatea și înțelegerea, mi-am dorit să-l ajut și să-i vadă pe copiii noștri așa cum ei ne văd pe noi, dar, din păcate, Gabi a ajuns prea departe ca părinte.

A făcut din viața noastră de familie un spectacol grotesc, când de fapt putea, și încă mai poate, să accepte acest divorț fără presiuni și neliniște', mai mărturisește Claudia.

Claudia Pătrășcanu: „Mă jecmănește financiar!'

Artista avea să continue mesajul, amintind ce înseamnă, pentru copiii ei, să treacă prin această situație.

„Gabi se plânge că face șase ore până la Constanța și că a obosit, de aceea uită uneori și când e weekend-ul lui cu copiii, nu vine să-i ia, dar să-i cheme săptămânal la București pentru expertiza aceasta prostească…

Nu se gândește la greul copiilor nimeni. Copiii mei trebuie luați din timpul orelor școlare pentru a merge până la București, undeva unde nu au nevoie. Ei au nevoie de liniște și copilărie, Gabi Bădălău!

Să-și lase copiii să se bucure de tot ce-i înconjoară, pentru că această copilărie este unică. Dar dacă el nu a avut copilărie fericită, normal să le-o distrugă și pe a copiilor lui?!

Mă jecmănește financiar prin tribunale, drumuri, zeci de mii euro la avocați, mă pune să plătesc și un psiholog ales de el, mă șantajează, îmi ia avocații, mă presează.

Mai grav decât să-ți duci propriii copiii la psiholog… Ce vrea omul ăsta de la mine? Nimeni nu-l întreabă?! Dacă pe mine nu a putut să mă interneze la nebuni și să-mi ia copiii, acum acționează asupra copiilor lui. Păi traumă mai mare decât asta nu cred că există', a încheiat Claudia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter