Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu și cât de des vorbește cu Gabi Bădălău: „O să le dea explicații copiilor”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. După o căsnicie de patru ani, despărțirea dintre ei a fost una cu scandal. Recent, cântăreața a mărturisit unde s-a mutat cu cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri, dar și cât de des comunică cu Gabi Bădălău după ce au decis să divorțeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț și amândoi de-abia așteaptă să fie liberi și în acte. După o căsnicie de patru ani și doi copii, divorțul celor doi a fost unul cu scandal și și-au împărțit acuzații care mai de care mai grave. Omul de afaceri a acuzat-o pe artistă că l-ar fi înșelat. Claudia nu a lăsat lucrurile așa și a declarat că ea ar fi fost cea înșelat. În plus, aceasta a mai spus despre Gabi Bădălău că ar consuma droguri și ar câștiga bani din proxenetism.

Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu și cât de des vorbește cu Gabi Bădălău: „O să le dea explicații copiilor'Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu și cât de des vorbește cu Gabi Bădălău: „O să le dea explicații copiilor'

Totuși, în ultima vreme, războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare a nu mai fi chiar atât de acerb. Totuși, artista a spus că nu păstrează legătura cu Gabi Bădălău. Cei doi comunică doar dacă este vorba despre copii. În plus, cântăreața spune că nu mai există nicio șansă de împăcare între ei.

Citește și: Gabi Bădălău, o nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu.I-a furat avocatul

Citește și: Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu:”Vine ca un milog. Vrea să o pupe”

Citește și: Alexia Eram, întâlnire cu mama lui Mario Fresh.Cum s-au fotografiat cele două

Citește și: Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă în timpul unui concert. Care a fost motivul:„Hai, afară!'

Cât de des vorbesc Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu a declarat că nu îl interesează viața amoroasă tumultoasă a lui Gabi Bădălău și spune că omul de afaceri va trebui să dea explicații copiilor lui, la un moment dat, pentru acțiunile sale.

Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva. Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor.

Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți. Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Playtech-Impact.

Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu

Chiar dacă trece printr-un divorț cu scandal, Claudia Pătrășcanu trece printr-o perioadă foarte bună în ceea ce privește cariera ei muzicală. După separarea de omul de afaceri, cântăreața locuiește aproape de mare. Mai exact, Claudia Pătrășcanu s-a mutat în Agigea, orașul ei natal, împreună cu cei doi fii ai ei.

Având în vedere că stă foarte mult la mare, Claudia Pătrășcanu spune că se simte mereu ca într-o vacanță, chiar dacă mai simte nevoia să petreacă câteva zile la munte cu cei doi copii.

Eu sunt foarte bine, muncesc mult și asta îmi aduce o satisfacție pe partea profesională. Simt nevoie de câteva zile de vacanță, măcar câteva zile la munte cu copiii. Însă, acum am un contract pe litoral și o să se mai prelungească pentru o perioadă de timp. Eu vreau să îți zic că mă simt ca într-o vacanță mereu dacă stau la mare', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter