Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă în timpul unui concert. Care a fost motivul: „Hai, afară!”

Publicat pe

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Cu toate că se bucură de admirația unui public larg, aceasta a primit mai multe comentarii negative din partea oamenilor după ce a avut o ieșire nervoasă în timpul prestației de pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă în timpul unei presatții muzicale, motiv pentru care și-a atras multe critici din partea publicului în mediul online. Mai exact, aceasta a fost invitată să cânte, la sfârșitul săptămânii trecute, pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, județul Neamț. Ba chiar, Sofia Vicoveanca a avut statutul de invitat de onoare a manifestării culturale din localitatea de la poalele Ceahlăului.

Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă în timpul unui concert. Care a fost motivul: „Hai, afară!'Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă în timpul unui concert. Care a fost motivul: „Hai, afară!'

Totuși, în timp ce concerta, Sofia Vicoveanca a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a început să țipe la mai mulți tineri care dansau pe melodiile cântate de ea. Întregul moment a fost filmat și publicat pe rețelele sociale.

Citește și: De ce nu s-a recăsătorit Sofia Vicoveanca după decesul soțului ei, de acum 20 de ani:„Pretendenți au fost, dar…'

Citește și: Misterul traistei de care Sofia Vicoveanca este nedespărțită, pe scenă.De ce o poartă mereu și ce ține în ea

Citește și: Cu cine se iubește Berna de la Puterea Dragostei!Primele imagini cu noul ei iubit

Citește și: Cine este mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express.S-a vindecat de cancer

Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă în timpul unui concert

Sofia Vicoveanca și-a ieșit din fire și a avut o ieșire nervoasă în timpul concertului susținut la Festivalului Haiducilor de la Grinţieş. Pe filmarea care a fost publicată pe Facebook se vede cum mai mulți tineri, îmbrăcați în costume populare, au făcut o horă în fața scenei, jucând pe melodiile cântate de artistă.

La un moment dat, Sofia Vicoveanca s-a oprit din cântat și a început să țipe la tinerii care jucau. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!, a strigat Sofia Vicoveanca la microfon. Apoi, interpreta de muzică populară a continuat să cânte liniștită, precum nimic nu se întâmplase. Tinerii cărora cântăreața li se adresase au pus punct horei și au plecat din zona din fața scenei, deși este foarte posibil ca tinerii respectivi să fi fost membrii unui grup folcloric, care încercau să întrețină atmosfera.

Care au fost reacțiile după ieșirea nervoasă a Sofiei Vicoveanca

Mai mulți internauți au fost consternați în urma reacției nervoase pe care a avut-o Sofia Vicoveanca, dar au existat și persoane care au încercat să scuze comportamentul artistei.

Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcaţi în costume populare îndemnaţi de organizatori să danseze şi să întreţină atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest; cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!, a scris un spectator pe Facebook, în dreptul clipului în care Sofia Vicoveanca țipă la tinerii dansatori.

Artstul Gelu Voicu i-a luat apărarea Sofiei Vicoveanca, încercând să explice reacția acesteia.

Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta!; solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul!

Acel moment, dragi colegi dansatori, este a-l solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!, i-a luat însă apărarea artistei Gelu Voicu, potrivit click.ro.

Sursa Foto: captură de ecran, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter