De ce au ajuns să se evite fostele soții ale lui Mihai Constantinescu. Au fost prietene, dar...

Publicat pe

Mihai Constantinescu a încetat din viață în octombrie 2019. Avea 73 de ani. După moartea cântărețului, cele două foste soții au suferit enorm și mărturiseau că au o relație apropiată. Între timp, lucrurile s-au cam schimbat, iar Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au ajuns să se evite chiar și la mormântul artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Peste o lună va avea loc parastasul de doi ani al lui Mihai Constantinescu, însă fostele lui partenere, Simona și Mihaela, nu vor participa la aceeași slujbă. Conform Impact.ro, Simona Secrier va împărți pachete oamenilor săraci de la Cimitirul Ghencea, în vreme ce Mihaela va da pachete la un cămin de bătrâni.

De ce au ajuns să se evite fostele soții ale lui Mihai Constantinescu. Au fost prietene, dar...De ce au ajuns să se evite fostele soții ale lui Mihai Constantinescu. Au fost prietene, dar...

Apropiații celor două femei au mărturisit că acestea au avut unele neînțelegeri și nu au reușit să se pună de acord asupra desfășurării parastasului lui Mihai Constantinescu.

Citește și: Cum s-a schimbat viața Simonei Secrier, după moartea lui Mihai Constantinescu: „Am luat tot de la zero!”

Citește și: Ultimele cuvinte pe care Mihai Constantinescu i le-a spus fostei soții, înainte să moară: „Era trist, dezamăgit și îngrijorat”

Citește și: Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel! De ce nu a fost băgat copilul în cristelniță

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună, alături de fetițe. Au pozat ca o familie

De ce au ajuns să se evite fostele soții ale lui Mihai Constantinescu

Eu merg foarte des la cimitir, îi pun coroane din flori din mătase, iar la fiecare șase luni împart pachete cu mâncare și cu haine. Luna viitoare, la parastasul de doi ani, voi merge și cu un preot, la mormântul lui, ca să îi facem slujbă, așa cum este tradiția. Eu nu împart pachetele la cimitir, le duc la un cămin de bătrâni, acolo merg mereu să ajut.', a declarat Mihaela Constantinescu pentru Impact.ro.

De ce au ajuns să se evite fostele soții ale lui Mihai Constantinescu. În urmă cu un an, Simona și Mihaela au organizat tot separat parastasul solistului, deși toată lumea știa că sunt prietene. Se pare că Mihaela a decis să meargă târziu la mormânt pentru a nu se întâlni cu Simona Secrier.

Viața Simonei Secrier, văduva regretatului artist, s-a schimbat radical. Din cauza restricțiilor pandemiei, viața de artist nu a fost deloc ușoară în 2020, așa că Simona a fost nevoită să se reorienteze profesional.

Trăiesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la zero totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu.', a declarat ea, pentru Antena Stars.

Ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu, înainte de a muri

Fosta soție a artistului a făcut o serie dezvăluiri emoționante despre ultimele cuvinte rostite de Mihai Constantinescu atunci când au discutat la telefon, fără să știe ce avea să urmeze.

Mihai și Mihaela Constantinescu nu au fost uniți doar de prenumele sfânt, ci și de o iubire care a depășit orice granițe. Au divorțat, el s-a recăsătorit cu Simona Secrier, însă au rămas mereu aproape unul de celălalt. Parcă au trăit o poveste din filme.

„Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine.

Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol…', a povestit Mihaela Constantinescu, pentru Impact.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter