Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel. Are o carieră muzicală impresionantă

Publicat pe

Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel. Încă de când era copil, fiul lui Petrică Cercel a avut un succes colosal în muzică. Alături de tatăl său a scos melodie după melodie și a câștigat simpatia publicului, iar acum are milioane de fani care de abia așteaptă să lanseze următorul hit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel. Pe numele său real Ionuţ Bușă, el a crescut între instrumente și cei mai cunoscuți interpreți de gen din România, de aceea se bucură de admirația lui Florin Salam, Adrian Minune, Ștefan de la Barbulesti, Dorel de la Popești, Viorel de la Constanța și mulți alții.

Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel. Are o carieră muzicală impresionantăCine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel. Are o carieră muzicală impresionantă

Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel.

Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel. Spre bucuria familiei Cercel, Ionuț deține calități vocale deosebite, cât și o ureche muzicală care este demnă de invidiat.

Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel. Atunci când avea doar 12 ani, Ionuț Cercel a lansat primul lui album. Pe acesta Ionuț interpretează 8 piese cântate din suflet și cu multă pasiune avându-l în dreapta pe tatăl sau Petrică, un om deosebit care a făcut foarte multe pentru muzică de gen.

Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel. Ionuț Cercel a devenit cunoscut în urma hit-ului 'Made in Romania', lansat în 2011. Piesa a avut un succes imens, deși intepretul avea doar 15ani la vremea aceea.

Citește și: A murit Petrică Cercel! Manelistul era intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea pentru Petrică Cercel

Citește și: Totul despre petrecerea de cununie a Simonei Halep

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după amânarea deciziei de divorț

Petrică Cercel a murit. Manelistul fusese infectat cu COVID-19

Celebrul cântăreț se afla intubat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Familia și prietenii lui s-au rugat neîncetat să se însănătoșească, dar, din păcate, artistul s-a stins.

Manelistul era internat de ceva vreme în spital. În ultima perioadă, starea lui de sănătate se deteriorase. Astfel, era intubat în stare gravă, la o unitate medicală din București.

Apropiații lui Petrică Cercel, devastați după moartea manelistului

Apropiații lui Petrică Cercel se resimt după moartea manelistului. Sorinel Puștiu a sperat până în ultima clipă că artistul se va însănătoși și că se va întoarce acasă

I-a fost ca un frate și deși știa că starea lui de sănătate e precară, s-a rugat să-și revină.

Petrică Cercel a avut o relație foarte strânsă, de prietenie, cu Sorinel Puștiu. Se cunoșteau de 30 de ani și și-au fost alături și la bine și la rău.

Sorinel Puștiu a povestit că ultima dată când a vorbit cu el a fost acum o lună, iar cu familia lui acum două zile. Aflase că manelistul nu se simte deloc bine.

„Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă.

Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine', a declarat Sorinel Puștiu la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter