Cum a reacționat Simona Halep când Ion Țiriac a anunțat-o că nu vine la cununie: „I-a spus...”

Publicat pe

Abia acum s-a aflat care a fost reacția Simonei Halep când Ion Țiriac a anunțat-o că nu vine la cununia ei. Deși a fost invitat la fericitul eveniment de pe 15 septembrie, fostul mare tenismen a lipsit. Omul de afaceri și-a justificat absența din timp, pentru a nu le face o „surpriză' neplăcută mirilor. Iată de ce nu i-a putut fi alături sportivei în cea mai importantă zi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Miercuri, pe 15 septembrie 2021, a avut loc căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cei doi nu au făcut o nuntă propriu-zisă, așa cum a declarat tatăl ei, ci doar cununia civilă. Chiar și așa, proaspeții însurăței au dorit să-i aibă alături pe cei dragi, de la familie, până la prieteni. Pe lista invitaților s-a aflat și Ion Țiriac, însă, din păcate pentru cei doi, el nu a fost prezent la eveniment.

Cum a reacționat Simona Halep când Ion Țiriac a anunțat-o că nu vine la cununie: „I-a spus...'Cum a reacționat Simona Halep când Ion Țiriac a anunțat-o că nu vine la cununie: „I-a spus...'

Cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a avut loc pe plaja unui club luxos din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul mirilor. Invitați de seamă au fost prezenți la eveniment, atât din lumea sportului, dar nu numai. Gică Hagi, Belodedici, Ilie Năstase, Răducioiu i-au fost alături tenismenei în cea mai importantă zi din viața ei. Deși și-ar fi dorit ca și Ion Țiriac să-și facă apariția, din păcate, el nu a fost prezent.

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Simona Halep la cununia civilă.Prețul e foarte mare

Citește și: Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase:”O să i-o dau!”

Citește și: Ultima melodie lansată de Petrică Cercel, înainte de a muri:„Fericit sunt, Doamne, tare fericit'

Citește și: Răzvan Fodor, după 11 ani de căsnicie cu Irina:„Sufăr ca un câine fără nevastă-mea'

Reacția Simonei Halep când Ion Țiriac a anunțat-o că nu vine la cununia ei

Așadar, Ion Țiriac a fost printre marii absenți de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Conform Playsport, surse din anturajul proaspeților însurăței au transmis că Ion Țiriac ar fi anunțat din timp că nu va putea fi prezent la eveniment. Totodată, el i-ar fi dezvăluit sportivei și motivul, iar ea ar fi înțeles și nu s-ar fi supărat.

„Ion Țiriac a anunțat din vreme că nu va putea onora invitația. I-a spus personal Simonei Halep și motivul, iar aceasta nu s-a supărat deloc.', au declarat surse din anturajul tinerei familii pentru playsport.ro.

Iar dacă vă întrebați care e motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia civilă a Simonei Halep, acesta ar fi legat de sfera profesională. El ar fi fost ocupat cu afacerile pe care le deține peste Ocean, mai informează sursa citată.

Cu toate că a lipsit de la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, Ion Țiriac i-ar fi făcut sportivei o promisiune. El i-ar fi spus că va face tot posibilul să nu lipsească de la nunta religioasă. Potrivit playtech.ro, este posibil ca evenimentul să aibă loc anul viitor.

„Ion Țiriac i-a promis că orice s-ar întâmpla va fi prezent la nunta ei religioasă și la petrecerea de după', au mai transmis aceleași surse din anturajul Simonei Halep și a lui Toni Iuruc.

Cătălin Botezatu, despre rochia purtată de Simona Halep la cununia civilă

Cătălin Botezatu a comentat pentru VIVA!, în exclusivitate, ținuta purtată de Simona Halep la cununia civilă. Deisgner-ul a declarat că rochia crem a fost o alegere perfectă, deoarece i se potrivește tenismenei. Deși pare una simplă, se remarcă prin rafinament și eleganță, spune creatorul de modă. Totodată, el a felicitat-o și pentru coafura și machiajul ales.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!', a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter