Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut: „Mă concentrez...”

Publicat pe

Când va reveni Cristina Cioran la TV. Actrița a născut, în urmă cu o lună, primul său copil. Fetița venită pe lume prematur, la doar 29 de săptămâni, a avut nevoie de spitalizare, iar acum este acasă, fericită lângă părinții ei. Tocmai din acest moment, vedeta nici nu se gândește deloc la cariera sa profesională.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fetița a petrecut mai mult de o lună și jumătate în spital, la incubator, ea fiind externată și ajungând acasă abia la începutul lui septembrie.

Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut: „Mă concentrez...'Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut: „Mă concentrez...'

Când va reveni Cristina Cioran la TV: „Deocamdată…'

Având în vedere că locuiește acasă de doar două săptămâni, Cristina Cioran își dorește doar să își petreacă cât mai mult timp cu Ema.

„Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar.

Nu-mi fac planuri acum pentru a reveni în tv, am alte priorități. Momentan sunt în concediu de maternitate', a declarat Cristina Cioran pentru impact.ro.

Citește și: Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale:„Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal’

Citește și: Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur

Citește și: Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase

Citește și: Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre accidentul care i-a paralizat bărbatul iubit

Este mai fericită ca niciodată

Cristina Cioran a trecut, se pare, cu bine peste momentele grele. Acum este cea mai fericită și se bucură de fiecare moment pe care îl petrecere cu Ema:

„Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat.

Acum este liniște și pace. A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar până la urmă sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta.

Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit' , spunea Cristina Cioran după externarea fiicei sale.

Cristina Cioran povestește cu mândrie că are un copil extrem de cuminte.

„Mama e cu mine, și mă ajută. Ema nu plânge noaptea, se trezește la cam la trei ore să mânânce. Deocamdată nu plânge deloc, dar am înțeles că e normal și că atunci când o să mai crească, va și plânge', a adăugat vedeta tv.

Motivul care a dus la nașterea prematură

Cristina Cioran a explicat, recent, la emisiunea 'Vorbește lumea', de la Pro TV, de ce a născut prematur.

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba.

Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen', a declarat actrița.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter