Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre accidentul care i-a paralizat bărbatul iubit: "A fost ghinion"

Publicat pe

Corinna, soția lui Michael Schumacher, a făcut noi declarații despre starea de sănătate a pilotului de curse și accidentul care l-a paralizat. Michael Schumacher (52 de ani) se află din 29 decembrie 2013 în stare gravă, timp în care familia și zeci de medici au făcut și fac tot ce este omenește posibil să-l ajute să reziste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, s-a luptat pentru ca fostul pilot să rămână în viață și o face în continuare. Spune că îi lipsește bărbatul iubit în fiecare zi, dar o alină gândul că este încă în viață, că îl poate atinge și vedea zi de zi, chiar dacă nu mai este Michael Schumacher pe care îl știa toată lumea.

Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre accidentul care i-a paralizat bărbatul iubit: "A fost ghinion"Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre accidentul care i-a paralizat bărbatul iubit: "A fost ghinion"

Corinna susține că pilotul s-a schimbat foarte mult de când a suferit accidentul și că îi este dor de Michael în fiecare zi. 

„Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion- tot ghinionul pe care îl poate avea oricine în viață. Este întotdeauna groaznic când spui: „De ce i se întâmplă asta lui Michael sau nouă?”.

Dar atunci de ce li se întâmplă celorlalți oameni? Bineînțeles, mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său, toți cei din jur.

Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici. Diferit, dar el este aici și asta ne dă putere, cred. Cred că el este pur și simplu foarte puternic din punct de vedere mental. Extrem de puternic. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi”,  a spus Corinna.

Soția lui Michael Schumacher a mai făcut dezvăluiri despre cum decurge viața lor la momentul actual. 

„Suntem împreună. Trăim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a-l face să se simtă bine, confortabil.

Și să-l facem să simtă pur și simplu parte a familiei noastră, legătura noastră. Și indiferent de orice, voi face tot ce pot. Vom face cu toții. Încercăm să continuăm să fim o familie așa cum i-a plăcut lui Michael și încă îi place. Și continuăm cu viața noastră.

„Privatul este privat”, așa cum spunea mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viața sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum îl protejăm pe Michael', a mai declarat Corinna Schumacher.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a fost operat: „De trei ani mă chinui cu…’

Citește și: Meniul de la nunta Simonei Halep. Dintre delicatese nu lipsesc nici sarmalele!

Citește și: Momentul emoționant în care Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA. Primele imagini din timpul ceremoniei

„Acum, Michael Schumacher luptă împotriva consecințelor”

Președintele FIA, Jean Todt, a oferit, acum ceva timp, detalii despre situația legendarului pilot din Formula 1.

„Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum luptă împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune.

Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui”, a spus Jean Todt, pentru Bild, citat de Gazzetta dello Sport.

Jean Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat 5 din cele 7 titluri mondiale din carieră, este un apropiat al germanului.

Recent, presa din Marea Britanie a scris să Michael Schumacher a fost capabil să stea într-un scaun cu rotile, dar încă nu poate să vorbească normal.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter