Florin Salam are probleme mari de sănătate: „Nu este bine deloc!”

Publicat pe

Florin Salam are probleme mari de sănătate. Artistul nu a mai apărut de mult timp în spațiul public, motiv pentru care mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu acesta. Impresarul său, Dan Bursuc, a făcut un anunțul despre starea de sănătate a cântărețului chiar în ziua morții celebrului manelist Petrică Cercel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Florin Salam nu a mai avut apariții publice și nici nu a mai fost atât de activ în mediul online. Fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu celebrul manelist, însă anunțul despre starea lui de sănătate a fost făcut public abia ieri de către impresarul său, Dan Bursuc.

Florin Salam are probleme mari de sănătate: „Nu este bine deloc!'Florin Salam are probleme mari de sănătate: „Nu este bine deloc!'

Acesta își încetase activitatea din mediul online în urmă cu două săptămâni. Ultima postare a fost un videoclip pe profilul său de Instagram. Toți fanii au stat cu sufletul la gură așteptând următoarea piesă, însă au primit un anunț la care nu s-au așteptat.

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții:”Nici nu aveam nevoie să fie el!”

Citește și: Fiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale.Ce a transmis Betty

Citește și: Ultima melodie lansată de Petrică Cercel, înainte de a muri:„Fericit sunt, Doamne, tare fericit'

Citește și: Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel.Are o carieră muzicală impresionantă

Florin Salam are probleme mari de sănătate!

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști de manele din România și nu numai. Acesta are o mulțime de fani în întreaga lume care așteaptă să lanseze o nouă piesă. De această dată, aceștia au primit doar un anunț nefericit din partea lui Dan Bursuc, impresarul artistului. Acesta a declarat că Florin nu se simte deloc bine și că are probleme de sănătate:

Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!', a mărturisit impresarul Dan Bursuc pentru impact.ro.

Ce spune Betty Salam despre tatăl ei

În ultimele zile s-a speculat că Florin Salam ar fi leșinat în propria sa casă din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Persoane din anturajul artistului au susținut că manelistul s-ar fi simțit atât de rău încât a ajuns la un spital din Austria. Betty Salam, fiica interpretului, a oferit o declarație în care a negat toate aceste zvonuri.

„Nu este nimic adevărat! Nici vorbă să fi leșinat în casă! Într-adevăr, nu se simte prea bine și are nevoie de repaos, dar nu este în spital', a declarat Betty Salam pentru CAN-CAN.ro.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter