Fiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ce a transmis Betty

Publicat pe

Fiica lui Florin Salam a transmis un mesaj emoționant în memoria mamei sale. Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, a murit în 2009, când Betty avea doar 9 ani. Pe 11 septembrie, Fănica ar fi împlinit 39 de ani, dar a rămas prezentă în inima copiilor ei, iar Betty le-a transmis fanilor săi că îi este foarte dor de mama ei, pe care o va iubi întotdeauna.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soția lui Florin Salam ar fi împlinit 29 de ani pe 11 septembrie. Betty Blue a postat un mesaj emoționant în memoria mamei sale, Fănica, la mai bine de 12 ani de când s-a stins din viață. Fiica lui Florin Salam a postat o fotografie cu mama ei, alături de o descriere emoționantă.

Fiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ce a transmis BettyFiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ce a transmis Betty

„Astăzi ar fi fost ziua ei… Pentru mine, ea încă este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viață o voi iubi la infinit  #Mama', a scris Betty Salam pe contul de Instagram.

Urmăritorii cântăreței i-au lăsat sute de comentarii la această postare. Mulți dintre ei au remarcat asemănarea dintre Betty Salam și mama ei și i-au transmis mesaje de încurajare.

„Cât de mult semeni cu mama ta. Dumnezeu s-o odihnească!/ Foarte frumoasă mamă ai avut, iar tu semeni leit cu ea! Odihnă veșnică printre îngeri!/

Sunteți ca 2 picături de apă! Mama ta trăiește în tine și prin tine! Dumnezeu să o odihnească în pace!', au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Betty a trecut cu greu peste moartea mamei sale, mai ales că era foarte mică atunci când s-a întâmplat tragedia. Merge periodic la mormântul mamei sale cu brațe de flori, iar în 2018 și-a tatuat pe un braț chipul mamei sale.

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut:„Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi’

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul:'Nu e vorba despre nicio operație estetică'

Citește și: Drama neștiută a lui Andi Moisescu.Juratul de la ‘Românii au talent a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Florin Salam a fost devastat când a murit soția sa

Florin Salam a suferit enorm după decesul frumoasei sale soții, Fănica, mama copiilor lui mai mari. Femeia suferea de ciroză hepatică și a încetat din viață pe 10 aprilie 2009, la doar 27 de ani, în duminica de Florii.

Se cauta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul și Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii de la Spitalul Floreasca, care au operat-o, i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme.

Solistul și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre, cu care are trei copii, însă Fănica va rămâne veșnic 'prințesa inimii lui'.

„Eu n-am fost niciodată pregătit să ştiu, bă, e ceva cu ea şi mă aşteptam. Mergeam şi cântam în fiecare zi şi ştiam că totul este bine. Şi, într-o zi, am aflat că trebuie să merg la un spital pentru că este acolo. Asta e tragedia cea mai mare, pentru că atunci când te aştepţi şi ştii ceva, eşti pregătit altfel', spunea Salam, după moartea Fănicăi.

Florin Salam a declarat că a stat închis într-o cameră mai bine de o lună de la tragicul eveniment. Acesta nu a mai fost capabil să-și reia activitatea muzicală o perioadă, marcat de trecerea în neființă a femeii iubite. Inițial, artistul le-a spus copiilor că mama lor este plecată în străinătate, neștiind cum să le dea vestea tragică.

Florin Salam n-a încetat o clipă s-o iubească pe cea care i-a dăruit primii copii: „Pe Fănica mea am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ. Eu ştiu doat atât: că o iubesc şi acum la fel de mult, şi cum o iubesc pe Betty, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum îl iubesc pe Dani, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum o iubesc pe cea  mică, o iubesc şi pe Fănica', mai spunea Salam.

Fănica are un cavou impresionant la Cimitirul Berceni 2, unde a fost îngropată. Trecătorii se opresc să privească fotografiile, dar și jucăriile de pe cavou, aduse de copiii ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter