Radu Țibulcă, din serialul Moldovenii, și-a dat demisia de la Kanal D: Care este motivul

Publicat pe

Radu Țibulcă și-a dat demisia de la Kanal D. Actorul din serialul Moldovenii a făcut parte din gașca producției TV timp de doi ani și jumătate. Totodată, artistul spune că nu are de gând să se implice într-un alt proiect TV sau radio în viitorul apropiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Radu Țibulcă și-a dat demisia de la Kanal D. Matinalul stației Radio Impuls, Radu Țibulcă și-a anunțat demisia pe rețelele de socializare. El a ținut să le mulțumească fanilor care l-au sprijinit până acum.

Radu Țibulcă, din serialul Moldovenii, și-a dat demisia de la Kanal D: Care este motivulRadu Țibulcă, din serialul Moldovenii, și-a dat demisia de la Kanal D: Care este motivul

Radu Țibulcă și-a dat demisia de la Kanal D. De ce a luat această decizie

„Astăzi, după doi ani și jumătate, aventura mea la Kanal D și Radio Impuls tocmai ce-a ajuns la final! Se încheie o perioadă agitată dar foarte frumoasă, cu multe amintiri plăcute, cu multe lucruri faine realizate și cel mai important, cu mulți oameni pe care mă bucur nespus că i-am întâlnit!

În acești ani am învățat o grămadă de lucruri mișto, am evoluat atât profesional cât și social și tind să cred că m-am maturizat cu adevărat!

Iar pentru toate aceste lucruri le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din povestea mea de-aici. Și celor care m-au plăcut dar și celor cărora le-am fost mai antipatic!', a spus el.

Citește și: Drama prin care a trecut Stela Bizdu, înainte de accidentul care a lăsat-o fără un picior:

Citește și: Cătălin Botezatu, la un pas de a fi ucis, în închisoare

Citește și: Bianca Rus are probleme grave de sănătate din cauza înfometării și a dietelor

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali

Ce planuri de viitor are Radu Țibulcă

Radu Țibulcă și-a dat demisia de la Kanal D. Totodată, el a declarat pentru Pagina de Media că acum obiectivul său principal fiind cel de a se dedica proiectelor sale online.

„Nu cred că mă voi alătura altui post de televiziune sau altui radio. Vreau să mă dedic proiectelor din online. Voi mai lansa şi alte lucruri, tot online', a spus Ţibulcă.

Radu Țibulcă și-a dat demisia de la Kanal D. el mai spus că serialul Moldovenii, care s-a văzut la Kanal D, va continua online.

Despre serialul Moldovenii

Pe colbul ulițelor, în interioarele caselor bătrânești sau ale celor recent construite, moldovenii pun cap la cap secventele menite să îi facă să râdă cu lacrimi pe români.

Dincolo de comicul de situație, cel de limbaj derivă din accentul specific inconfundabil și din expresiile neaoșe, pline de haz.

Sursele de inspirație pentru scenariul serialului „Moldovenii' sunt aspectele vieții de zi cu zi a sătenilor, slăbiciunile omenești, atmosfera rurală, dominată de figuri centrale ale lumii satului: preotul, dascălul, primarul, omul de rând, scrie site-ul cinemagia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter