Bianca Rus are probleme grave de sănătate din cauza înfometării și a dietelor: "Am trecut prin perfuzii"

Publicat pe

Bianca Rus a reușit să slăbească zeci de kilograme și acum se confruntă cu grave probleme de sănătate. Blonda a leșinat și a ajuns pe perfuzii, totul din disperara de a fi cât mai slabă. Bianca a ajuns în mod spectaculos de la fata cu forme la o siluetă trasă prin inel, iar acest lucru o costă acum și are de-a face cu probleme grave de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Rus nu este un exemplu tocmai bun de urmat de către femeile care vor să piardă câteva kilograme. Se pare că rețeta urmată de ea nu este una sănătoasă și chiar dacă a reușit să slăbească foarte mult, acum se confruntă cu probleme de sănătate grave.

Bianca Rus are probleme grave de sănătate din cauza înfometării și a dietelor: "Am trecut prin perfuzii"Bianca Rus are probleme grave de sănătate din cauza înfometării și a dietelor: "Am trecut prin perfuzii"

Bibi, așa cum o alintă prietenii, de frica de a nu acumula iar kilograme în plus, a dat uitării faptul că mai trebuie să și mănânce. Bianca a mâncat numai salate în ultimele luni, iar această decizie iresponsabilă a trimis-o pe un pat de spital.

'Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc.

N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala', a spus Bianca Rus la Antena Stars.

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări:„Am ajuns la concluzia că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, la un pas de a fi ucis, în închisoare:„Am fost victima unui complot. Voia să mă omoare’

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul:„Nu e vorba despre nicio operație estetică’

Medicii au pus-o pe Bianca Rus la o cură de îngrășare

Bianca Rus se afla la părinți atunci când a acuzat primele stări de rău, ulteriror, diva a chemat salvarea la casa sa din București, căci a leșinat și nu avea cine să îi dea o mână de ajutor.

Ea spune că medicii i-au prescris un tratament medicamentos, dar pentru că organismul l-a refuzat a trecut pe perfuzii, lucru care nu a mers nici acesta prea bine. Medicii au pus-o la o cură de îngrășare, căci organismul său este foarte anemic, iar riscul unor complicații este destul de mare.

'Eram la părinți și mi-a zis mama să-mi fac analizele și am vzăut că am o anemie severă, cu o hmoglobină de 7, pierde de fier. Am venit la București, am început cu medicamente, apoi cu perfuzii. La prima a fost bine, la a doua a venit salvarea, am leșinat în baie. Și așa s-a întâmplat nenorocirea.

Acum trebuie să țin o cură de îngrășare, încerc să mănânc și să forțez nota cât se poate, sper să dea rezultate și să nu ajung la mai rele.

Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc, dar astea trei kilograme pe care le-am dat jos se văd și nu mi-e bine. Recomand slăbitul, dar nu așa agresiv', a mai adăugat artista care în urmă cu ceva timp era la cuțite cu Lorenna.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter