Cristina Cioran a publicat prima imagine în care se vede chipul fetiței. Cum arată micuța Ema, la 2 luni

Publicat pe

Imagine inedită cu fetița Cristinei Cioran. Cristina Cioran a trecut prin momente dificile, după ce a născut prematur. Însărcinată în șapte luni la aproape 44 de ani, vedeta a adus pe lume o fetiță. Micuța Ema a stat o perioadă destul de lungă internată în spital, dar acum a ajuns acasă și părinții ei sunt mai fericiți ca niciodată și postează des poze cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Imagine inedită cu fetița Cristinei Cioran. În weekend, Alex, iubitul Cristinei Cioran a postat recent pe Instagram o imagine de colecție cu fetița, iar internauții au fost impresionați de drăgălășenia bebelușului.

Cristina Cioran a publicat prima imagine în care se vede chipul fetiței. Cum arată micuța Ema, la 2 luniCristina Cioran a publicat prima imagine în care se vede chipul fetiței. Cum arată micuța Ema, la 2 luni

Imagine inedită cu fetița Cristinei Cioran. Așa cum era de așteptat, fanii celor doi s-au bucurat enorm că o văd pe micuța Ema și au răsplătit imaginea cu multe like-uri și felicitări, mai ales că în perioada spitalizării toată lumea a stat cu inima la gură așteptând externarea ei.

Cristina Cioran a publicat prima imagine în care se vede chipul fetiței

Imagine inedită cu fetița Cristinei Cioran. Imediat după externarea fiicei sale, Cristina Cioran a dat mai multe declarații legate de acest fericit eveniment din viața ei.

„Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace', a povestit Cristina Cioran la Antena Stars.

Fanii au reacționat imediat, după ce a publicat fotografia cu micuța: „Să-ți trăiască îngerașul', „Să-ți trăiasca să fiți sănătoși și să aveți putere', „Drăgălașe', „Ce în spatele tău? Un UFO?'.

Citește și: Ce tratament face Cristina Cioran în timpul sarcinii

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran în sarcină, la 44 de ani:'Acest fibrom uterin…'

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Cristina Cioran, diagnosticată cu fibrom uterin înainte de naștere

Cristina Cioran spune că nu a speriat-o niciodată gândul de a deveni mamă la 44 de ani, însă s-a temut că poate pierde sarcina, date fiind riscurile de la această vârstă.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic., a mai spus Cristina, în urmă cu aproximativ două luni.

Tot atunci, vedeta a declarat că suferă de fibrom uterin, însă nu s-a arătat speriată de această problemă medicală.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece., este convinsă Cristina Cioran.

Cristina Cioran, despre iubitul ei

Cristina Cioran a povestit că s-a cunoscut cu Alex într-un moment în care nu erau încheiate toate socotelile cu Traian Văduva, dar că a reușit să-și deschidă sufletul pentru o nouă iubire.

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început’.

 „Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat‘ a povestit Cristina în urmă cu câteva luni.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter