Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere: „Când se supără, se umflă vreo 10 kilograme”

Publicat pe

Deși o vedeți mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea Mantea ascunde o mare suferință. Frumoasa prezentatoare TV se confruntă de ceva timp cu o problemă de sănătate ce i-a afectat serios stilul de viață. Suferă de o boală autoimună, iar după fiecare tip de emoție, vedeta se umflă cam 10 kilograme, aproape în fiecare zi. Iată ce sacrificii trebuie să facă din cauza afecțiunii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Andreea Mantea a stârnit un val de reacții pe Internet. Au apărut mai multe zvonuri conform cărora ar fi însărcinată. Vedeta a luat atitudine și a dezmințit aceste speculații, explicând că boala autoimună de care suferă o face să pară gravidă. Din cauza afecțiunii, prezentatoarea de la Kanal D este nevoită să facă sacrificii aproape-n fiecare zi.

Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere: „Când se supără, se umflă vreo 10 kilograme'Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere: „Când se supără, se umflă vreo 10 kilograme'

Andreea Mantea a decis să vorbească public despre un subiect sensibil, sănătatea ei, după apariția zvonurilor conform cărora ar fi însărcinată. Vedeta a explicat în cadrul emisiunii Teo Show că problema de sănătate i-a apărut în urmă cu mai mulți ani, odată cu nașterea fiului ei, David.

Citește și: Cum se înțeleg Andreea Mantea și Cristi Mitrea și ce relație are luptătorul cu fiul lui:”Când David trebuia să plece la el…”

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie.A recunoscut că suferă de o boală ce o face să pară însărcinată

Citește și: Cristina Cioran a publicat prima imagine în care se vede chipul fetiței.Cum arată micuța Ema, la 2 luni

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre naștere:„Nu stau să explic de ce nu am născut natural'

Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere

Andreea Mantea a mărturisit că boala autoimună se declanșează la orice tip de emoție. Astfel, de fiecare dată când este supărată, vedeta „se umflă vreo zece kilograme'. Așadar, nu este vorba despre reținerea de apă, așa cum mulți credeau, ci despre o afecțiune. Simptomele dispar după ce prezentatoarea TV se liniștește.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.', a povestit Andreea Mantea în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir, conform impact.ro.

Din cauza problemei de sănătate, Andreea Mantea este nevoită să facă un mare sacrificiu. Vedeta a povestit cum se întâmplă să plece îmbrăcată de acasă în măsura L, iar după ce s-a desumflat, să se schimbe în S, mărimea ei standard.

„Când se supără, se umflă vreo 10 kilograme'

Totodată, frumoasa prezentatoare a ținut să precizeze că boala ei nu s-a declanșat de la o problemă sau o supărare, ci de la niște alergii. Andreea Mantea le-a dobândit după ce l-a născut pe băiețelul ei, David, și nu știa că le are, înainte de a face analize.

„Mă expun foarte mult. Dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută. A plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui', a adăugat prezentatoarea TV.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter