Cum se înțeleg Andreea Mantea și Cristi Mitrea și ce relație are luptătorul cu fiul lui: "Când David trebuia să plece la el..."

Publicat pe

Andreea Mantea a trecut prin clipe extrem de grele, dat fiind că despărțirea de Cristi Mitrea a survenit după ce a rămas însărcinată. Și-a crescut copilul singură și a fost nevoită să treacă prin multe și la un moment dat chiar a luat în considerare împăcarea cu tatăl copilului ei. Prezentatoarea face mărturisiri emoționante și vorbește despre relația din prezent cu Cristi Mitrea, dar și despre relația lui David cu tatăl lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este mamă singură de 6 ani, timp în care și-a pus mereu copilul în prim-plan. Acum și-a refăcut viața și este o femeie împlinită, însă a trecut prin multe greutăți până să ajungă în acest punct al vieții ei.

Cum se înțeleg Andreea Mantea și Cristi Mitrea și ce relație are luptătorul cu fiul lui: "Când David trebuia să plece la el..."Cum se înțeleg Andreea Mantea și Cristi Mitrea și ce relație are luptătorul cu fiul lui: "Când David trebuia să plece la el..."

Fiul Andreei Mantea nu vrea să aibă nicio legătură cu tatăl lui

Andreea Mantea a povestit cu lacrimi în ochi despre relația fiului ei cu tatăș său, Cristi Mitrea. Vedeta de la Kanal D a precizat că David nu și-a dorit să aibă o legătură cu tatăl lui și regretă acum că a încercat să-i apropie, dar fiind cât de speriat era micuțul ei și cât a suferit.

'Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea', a povestit Andreea Mantea.

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie.A recunoscut că suferă de o boală ce o face să pară însărcinată

Citește și: Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată:”Mi s-a spus că va păstra copilul indiferent ce se va întâmpla”

Citește și: Cum se comportă Cătălin Moroșanu în rol de tată și cum se înțelege cu Natalis:„Sunt mai autoritar'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor:„Am eliminat toți…'

Andreea Mantea: „Când mi-l aducea era alt copil'

Andreea Mantea susține că fiul ei era foarte schimbat, după ce petrecea timp cu tatăl lui. Venea supărat, nu mai vorbea, mama sa fiind de părere acum că l-a chinuit, lucru pe care îl regretă extrem de tare.

'Când mi-l aducea era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit', a mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri emoționante și despre momentul în care și-a adus băiețelul pe lume, când nu a fost nimeni alături de ea. Când a fost însărcinată a trecut prin clipe grele, după ce ar fi fost lovită de luptătorul MMA, chiar când era gravidă.

'Cel mai greu mi-a fost când am născut. David, atât (n.r cine i-a fost alături), dar mă bucur că am ales așa. Stau și mă gândesc, toată lumea îmi spune ce ne facem că o să crească copiii și ce o să-i spui când o să audă, ce o să știe. Copilul meu o să fie pregătit să audă tot ce s-a întâmplat, nu vreau să-l mint, vreau să înțeleagă tot, vreau să nu aibă semne de întrebare', a mai povestit vedeta, cu lacrimi în ochi.

Andreea Mantea a vrut să se împace cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea a mai povestit că a încercat să se mai împace cu Cristi Mitrea, după despărțire. Se pare, însă, că lucrurile nu au funcționat în direcția dorită și nu au mai putut forma un cuplu. În prezent, ea și luptătorul MMA nu-și mai vorbesc.

'Noi n-am mai fost împreună de la conceperea lui, am încercat la un moment dat când eram însărcinată, eu cel puțin am încercat, nu știu dacă el a încercat cu adevărat, dar eu am încercat', a mai precizat Andreea Mantea.

Fiul Andreei Mantea nu-l are trecut pe Cristi Mitrea ca tată

Cristi Mitrea a mărturisit, în cadrul unui podcast, că David are, în certificatul de naștere, în dreptul tatălui, doar o linie, deoarece nu l-a recunoscut de prima dată. Luptătorul MMA a explicat care sunt motivele din spatele deciziei sale.

‘Nu există nu am vrut. Nu e ca și cum m-a întrebat cineva scrie aici. Probabil e linie la tată. (…) Nu ești mamă sau tată doar pentru că scrie în certificat, tu trebuie să oferi mai mult de atât’, a declarat Cristi Mitrea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter