Alin Oprea continuă scandalul cu Larisa și după divorț: „Nu îmi merită numele nici legal, nici moral”

Publicat pe

Alin Oprea a divorțat recent, în mod oficial, de soția lui Larisa. Cei doi au fost împreună peste 23 de ani, dar infidelitatea le-a pus capăt relației. Începând din toamnă, artistul și fosta lui parteneră vor începe partajul, care se anunță unul nemilos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fostul membru al formației Talisman a decis să nu îi permită femeii să îi păstreze numele din familie, așa ea își dorea. Alin consideră că Larisa nu merită să fie o „Oprea' din punct de vedere moral și legal.

„Acest aspect a rămas în pronunţare, aştept cu nerăbdare decizia ca numele meu să fie retras unei persoane care nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral', a declarat Alin, pentru Click!.

Alin Oprea continuă scandalul cu Larisa și după divorț: „Nu îmi merită numele nici legal, nici moral'Alin Oprea continuă scandalul cu Larisa și după divorț: „Nu îmi merită numele nici legal, nici moral'

Alin Oprea: „Dacă eram tratat cu respect, nu aveam nicio pretenție'

Mai mult decât atât, Alin este decis să nu îi ierte Larisei niciun cuvânt pe care l-a spus cu răutate la adresa lui, în ultimul an, căci atât a trecut de când actele de divorț au fost depuse.

„Partajul este un proces distinct ce se va judeca, ulterior. Am de gând să recâştig absolut tot ce mi se cuvine în mod legal, după munca mea de o viaţă şi toate sacrificiile făcute.

Dacă aş fi fost tratat cu recunoştinţă şi respect, nu aş mai fi avut nici o pretenţie. Fiind tratat în stil „mafiot', voi lăsa legea să repare toată nedreptatea ce s-a abătut asupra mea', a mai spus artistul, potrivit aceleași surse.

A acuzat-o pe Larisa că l-a înșelat

Deși au fost împreună aproape un sfert de secol, Alin și Larisa s-au despărțit, se pare, din cauza infidelităților femeii din timpul relație.

„Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei', a declarat el.

Între timp, şi Alin Oprea şi-a găsit alinare în braţele actualei iubite, Medana. Solistul spune că bruneta, pe care a și cerut-o în căsătorie, i-a fost alături în cele mai grele momente și că necazurile n-au făcut decât să-i apropie și mai mult.

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman:'Mie mi s-a părut un fel de infracțiune'

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:„O așteptam de o viață’

„Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament’, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea.

Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor. Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea', spunea artistul în trecut.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter