Larisa Drăgulescu s-a trezit cu tavanul dărâmat în propriul apartament: „Cade tot tavanul”

Publicat pe

Nu de foarte mult timp, Larisa Drăgulescu a achiziționat un apartament într-un ansamblu rezidențial din București. Chiar dacă imobilul este nou, fosta soție a lui Marian Drăgulescu a întâmpinat o problemă majoră. Pur și simplu, tavanul a picat. Revoltată, Larisa Drăgulescu a povestit pe Facebook cum s-a întâmplat totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Larisa Drăgulescu și-a cumpărat un apartament într-un ansamblu rezidențial din Capitală. Totuși, chiar dacă imobilul este nou, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu s-a confruntat cu o problemă deloc plăcută. Tavanul a picat peste lucrurile din casă din cauza unei probleme la țevi. Larisa Drăgulescu a publicat pe rețelele sociale fotografii din apartament. De asemenea, aceasta a povestit în detaliu despre problema întâmpinată.

Larisa Drăgulescu s-a trezit cu tavanul dărâmat în propriul apartament: „Cade tot tavanul'Larisa Drăgulescu s-a trezit cu tavanul dărâmat în propriul apartament: „Cade tot tavanul'

Ce fel de construcție este asta cu toate țevile blocului, în tavan? Cum e posibil să se spargă atât de ușor acolo tot? Au cedat țevile și mi-au distrus tot în casă. Am avut și o sumedenie de acte. Apartamentul fetiței mele este distrus. Cine este responsabil pentru așa ceva? Dacă aveam fetița acolo în casă, îi pica tavanul în cap! Cade absolut tot tavanul, bucată cu bucată', a scris Larisa Drăgulescu pe rețelele sociale.

Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud.De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat, dar soacra ei nu o acceptă:”Nu o cunosc pe mama soțului meu”

Citește și: Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc.Unde va avea loc evenimentul

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți:„Suntem amândoi temperamentali'/ EXCLUSIV

Larisa Drăgulescu s-a trezit cu tavanul dărâmat în propriul apartamentl

În continuare, Larisa Drăgulescu a continuat să își exprime nemulțumirea față de blocurile și apartamentele din cartierul în care s-a mutat. Aceasta a povestit că nu este prima problemă pe care o întâmpină de când a achiziționat apartamentul.

„Totul este făcut de mântuială acolo. Blocuri și apartamente de carton! Numai probleme am întâmpinat cu acest cartier. Mai întâi, s-au legat muncitorii din acel complex la curent. Trei apartamente de pe palier, cu mine, mi-au furat curent mai rău ca la țară și asta s-a putut face ușor tot prin tavanul de c…t al scării! Și acum asta! Au cedat țevile blocului ce aparțin atât de baie, cât și de bucătărie!', a mai scris fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

În cele din urmă, problema s-a rezolvat, după cum chiar Larisa Drăgulescu a ținut să îi înștiințeze pe urmăritorii ei.

Totul e bine când se termina cu bine! Referitor la incidentul de ieri, în ceea ce privește apartamentul fetitei mele, țin sa va anunț ca s-au rezolvat absolut toate problemele. Mulțumesc.'

Larisa Drăgulescu s-a căsătorit

Larisa Drăgulescu și-a refăcut viața la 14 ani de la divorțul de celebrul gimnast Marian Drăgulescu. Paradoxal, Larisa Drăgulescu este căsătorită în momentul de față tot cu… Marian Drăgulescu. Dat fiind că și după divorț Larisa a păstrat numele fostului ei soț, acum nu a vrut să renunțe la el. În schimb, și-a convins actualul partener de viață să preia numele ei de familie. Și cum acesta se numește tot Marian, pare că nu s-a schimbat nimic în viața Larisei…

Este emoționat pentru că numele lui este altfel de acum înainte. Trebuie să exersăm să își schimbe semnătura pentru că am devenit cu toții Drăgulescu Family. I-am dat numele de familie. A renunțat la numele lui de familie în favoarea mea pentru a fi la fel cu mine și copiii mei.

L-am convins cum știu eu mai bine. Cu dragostea mea! Mie mi se pare normal așa, am doi copii și eu nu mi-aș fi schimbat numele să îmi fie altfel față de copiii mei. Și mi-am dorit foarte mult ca atunci când ne prezentăm ca o familie, să fim sub același nume toți’, a mărturisit Larisa Drăgulescu.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter