Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Publicat pe

Larisa Drăgulescu a strâns o frumoasă avere cu ajutorul cluburilor din Dubai și în Germania, unde a lucrat 3 ani. Recent, aceasta s-a recăsătorit, dar a vrut să își pună la adăpost averea, așa că ea și soțul ei au semnat un contract prenupțial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți și au doi copii împreună, însă au trecut deja 14 ani de la divorțul deloc amiabil. Acum, Larisa Drăgulescu pare mai fericită ca oricând. Aceasta s-a căsătorit, în luna aprilie, cu bărbatul alături de care este de mai bine de trei ani. Totuși, ea și soțul ei și-au unit destinele, însă nu și averea. Cei doi au semnat un constract prenupțial înainte de a-și spune  marele „DA'. În plus, după nuntă, Larisa Drăgulescu și-a achiziționat 6 locuințe.

Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul eiCe avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am trei apartamente și trei case. Două le-am achiziționat după nuntă, dar sunt doar ale mele', a declarat Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

Citește și: Ce spune Larisa Drăgulescu despre fostul soț și iubita lui:”Nu am auzit-o vreodată să…”

Citește și: Marian Drăgulescu a recunoscut că a snopit-o în bătaie pe fosta soție, Larisa:'Ne luam parte-n parte'

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au ajuns poze intime cu Brigitte Pastramă la angajații ei:„Râdea de mine!'

Ce avere are Larisa Drăgulescu

Ba mai mult, după ce Larisa Drăgulescu și soțul ei s-au căsătorit, cei doi au mai mers încă o dată la notar pentru a face un alt contract prenupțial. Aceasta a mai dezvăluit că soțul ei are bunurile lui în Germania, dar și o casă în Botoșani.

Înainte de a mă căsători, am făcut cu soțul meu contract prenupțial. După căsătorie, am fost iar la notar ca să fac alt contract prenupțial, că nu are niciun drept asupra bunurilor mele. Însă notarul mi-a zis că este legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial. Soțul meu are și el, în Germania, bunurile lui, plus o casă în Botoșani de la mama sa', a mai mărturisit Larisa Drăgulescu.

Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul eiCe avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Larisa Drăgulescu nu se înțelege cu soacra

La nuntă, soacra ei nu a venit, iar Larisa Drăgulescu crede că motivul ar fi reprezentat de faptul că ea este o femeie divorțată cu doi copii. „Eu nu am fost niciodată la familia lui, nu o cunosc pe mama soțului meu, ea nu vrea să mă cunoască. Nici la nunta noastră nu a fost, nu ne-a dat binecuvântarea. Nu știu care este motivul exact, eu zic că se gândește că o femeie care e divorțată sau are copii nu este bună pentru un bărbat fără obligații', a mai spus Larisa.

Larisa Drăgulescu a povestit că a lucrat timp de aproximativ 3 ani într-un club de noapte din Dubai. „Am lucrat în Dubai 2-3 ani, într-un club de noapte, apoi în Germania. Am fost playmate pentru revista Playboy România, chiar ultimul model al revistei la noi în țară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy și frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian', a mai declarat aceasta.

„Am pozat nud în mai multe colaborări'

Larisa Drăgulescu a mai spus că familia ei mereu a susținut-o. După revista Playboy, aceasta a pozat nud în mai multe colabărări. În momentul de față, fosta soție a lui Marian Drăgulescu face bani frumoși din vânzarea pozelor și video-urilor nud.

Familia mea întotdeauna m-a susținut în toate deciziile mele așa că imaginează-ți că au fost foarte mândri de mine și au dat năvală să își achiziționeze revista. Din momentul acela, am pozat nud în mai multe colaborări, iar în noul meu proiect fanii mei au posibilitatea să își achiziționeze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost', a mai declarat Larisa Drăgulescu.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter