Horoscop 9 iulie 2021. Gemenii își schimbă jobul și locuința

Publicat pe

Horoscop 9 iulie 2021. Pentru Gemeni se anunță schimbări importante astăzi, atât în ceea ce privește locul de muncă sau postul pe care îl ocupă în prezent, cât și casa în care locuiți. Ori vă mutați cu chirie în altă parte, ori pentru o perioadă mai lungă decideți să locuiți într-o altă casă. Cert este că apar schimbări!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 iulie 2021. Berbec

BERBECII nu sunt avantajaţi pe plan financiar, pentru că investiţiile se pot dovedi nefolositoare. În plus, nu împrumutaţi azi bani, s-ar putea să nu îi mai primiţi înapoi. Dar sunteţi avntajataţi pe activităţile de echipă, spun astrele. Venus în Leu te va încuraja să rămâi ferm în când te aperi de prieteniile nesincere. În plus, la capitolul dragoste stai perfect!

Horoscop 9 iulie 2021. Taur

Prietenii s-ar putea să îi influenţeze negativ azi pe TAURI. Dar o femeie vă ajută într-un conflict sau vă dă sfaturi privind o situaţie delicată. Aspectul dificil dintre Venus și Uranus te face să suferi schimbări în relațiile tale cele mai apropiate, prieteni, familie sau chiar tu tine însăți.

Horoscop 9 iulie 2021. Gemeni

GEMENII se pot gândi serios la o mutare sau relocare. Iar la serviciu s-ar putea să aflaţi că s-a eliberat o funcţie pe care v-o doriţi. Schimbări, așadar, pentru voi, atât a casei în care locuiți acum, cât și a locului de muncă. Este posibil să atragi pe cineva la care nu mai sperai, deci în dragoste îți merge de minune.

Horoscop 9 iulie 2021. Rac

Nativii RAC trebuie să îşi urmeze instinctul. Dacă ascultaţi de prieteni, s-ar putea să pierdeţi bani. Sunteţi avantajaţi în carieră sau dacă trebuie să daţi examene. Este posibil să trebuiască să alegi între tine și satisfacerea dorințelor celor dragi.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii. Cui îi place să dețină controlul

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată. De ce au ghinion

Horoscop 9 iulie 2021. Leu

LEII au multe responsabilităţi de îndeplinit, iar şantajul emoţional din partea cuiva drag îi va destabiliza. Încercaţi să vă concentraţi pe job şi să vă detaşaţi de viaţa personală cât sunteţi la locul de muncă. Luna Nouă îți va arăta schimbările de care ai nevoie.

Horoscop 9 iulie 2021. Fecioară

La serviciu poate apărea un conflict în cazul FECIOARELOR. Dacă vă simţiţi folosiţi într-o situaţie, încercaţi să gândiţi o strategie prin care să contraatacaţi sau chiar să plecaţi de la acel job. În loc să repeți fiecare detaliu al relațiilor tale sau să te scuzi în fața persoanelor nesincere, pleacă de acolo.

Horoscop 9 iulie 2021. Balanță

Şi BALANŢELE trebuie să fie ferme dacă o femeie încearcă să le controleze. Fie la job, fie în viaţa privată, alegeţi ce credeţi că este mai bine pentru voi. Evită evenimentele nefavorabile din cercul tău apropiat, care te-ar putea prinde pe picior grești. Ține minte că cea mai bună relație este cu tine însăți.

Horoscop 9 iulie 2021. Scorpion

SCORPIONII vor controlaţi de emoţii, în schimb. Evitaţi să luaţi decizii majore sau să vorbiţi cu persoane importante. Încearcă să găsești un echilibru între dorințele tale și lumea exterioară.

Horoscop 9 iulie 2021. Săgetător

Nici SĂGETĂTORII nu sunt avantajaţi în comunicare, în special dacă vorbim de grupuri mari de oameni. Nu este înţelept să comentaţi sau să faceţi reproşuri dacă vreţi să evitaţi conflictele. Nevoia ta de spațiu și libertate îți va afecta relațiile romantice.

Horoscop 9 iulie 2021. Capricorn

CAPRICORNII au foarte mult noroc şi vor scăpa ca prin urechile acului de o situaţie delicată. Recomandat ar fi să vă ascultaţi vocea interioară şi să faceţi ce simţiţi. Orice lucru care îți schimbă rutina devine pentru tine o amenințare.

Horoscop 9 iulie 2021. Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR îşi pot căuta un loc de muncă, să înceapă o afacere sau să închirieze un spaţiu. Aveţi idei foarte bune pe care ar trebui să le notaţi pe hârtie şi să formulaţi strategii pentru materializarea lor. Vei face descoperiri șocante cu privire la prietenii tăi apropiați, poate ar fi timpul să renunți la ei.

Horoscop 9 iulie 2021 Pești

Iar PEŞTII tind să critice cam mult. Vreţi rezultate rapide, dar cei din jur au ritmul lor şi atunci aveţi nevoie de răbdare. Axaţi-vă pe bani şi pe casă, unde sunteţi cel mai bine aspectaţi. Cel mai bine ar fi să stai singur, să-ți găsești răspunsurile de care ai nevoie și să permiți Lunii Noi să-ți stabilizeze emoțiile.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter