Cum au ajuns poze intime cu Brigitte Pastramă la angajații ei: "Râdea de mine!"

Publicat pe

Brigitte Pastramă a trecut prin momente dificile din cauza unei angajate. Aceasta a intrat în posesia unor fotografii cu Brigitte în lenjerie intimă, pe care le-a distribuit printre angajații firmei vedetei. După ce oamenii s-au amuzat, au decis să își dea demisia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a izbucnit în plâns, în cadrul show-ului de la Antena Stars, după ce o angajată, Gina, a intrat în posesia unor fotografii cu ea în lenjerie intimă, pe care le-a dintribuit prin firma pe care o deține vedeta. Ei bine, angajații s-au amuzat pe seama imaginilor, dar, ulterior, și-au dat și demisia.

Cum au ajuns poze intime cu Brigitte Pastramă la angajații ei: "Râdea de mine!"Cum au ajuns poze intime cu Brigitte Pastramă la angajații ei: "Râdea de mine!"

Brigitte Pastramă avea toată încrederea în angajata respectivă, așa că și-a lăsat pe mâna ei telefonul, însă greșeala aceasta a costat-o scump. În momentul în care a aflat ce se întâmplă, Brigitte a avut o cădere nervoasă și a contactat-o pe Gina pentru a-i cere explicații.

Citește și: Cum arăta Brigitte Pastramă în tinerețe.Nu avea nicio operație estetică

Citește și: Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars.Suma era una modestă

Citește și: Bianca Comănici a pierdut procesul cu Nelson Mondialu:„Sunt șocată. Am dat mulți bani'

Citește și: Pepe, vacanță cu noua iubită și fetițele sale.Cum se înțeleg cu Yasmine

Brigitte Pastramă i-a cerut explicații fostei angajate

Brigitte Pastramă, printre lacrimi, i-a cerut explicații fostei sale angajate, Gina. Vedeta a întrebat-o pe femeie cu ce i-a greșit ea de a putut să-i facă un asemenea rău. Totuși, femeia nu a avut niciun argument plauzibil pentru a-și justifica faptele, așa că i-a închis telefonul fostei sale șefe.

Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu.  I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (…) Această angajată râdea de mine, când am tras-o la răspundere uitați răspunsul pe care mi l-a dat”  i-a spus Brigitte Pastramă la telefon fostei angajate, la Andeta Stars.

Brigitte Pastramă: „Nimeni nu este de neînlocuit'

Brigitte Pastramă a fost foarte supărată din cauza a tot ceea ce s-a întîmplat, însă este de părere că nimeni nu este de neînlocuit, așa că a încercat să privească partea plină a paharului. Până în momentul în care va găsi alți angajați, vedeta se va descurca singură la firmă. Ea este optimistă că va trece cu brio peste această problemă pentru că a depășit și situații mai grave.

„Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit. M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci… Când ești bun ești luat de prost”,  a mai spus Brigitte pastramă, în emisiunea tv.

Sursa Foto: captura de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter