Larisa Drăgulescu s-a măritat, dar soacra ei nu o acceptă: "Nu o cunosc pe mama soțului meu"

Publicat pe

Larisa Drăgulescu s-a măritat recent cu bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă nu totul este roz în căsnicia ei… Mama soțului ei nu numai că nu a fost la nunta lor, dar nici nu le-a dat binecuvântarea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Larisa Drăgulescu și-a refăcut viața la 14 ani de la divorțul de celebrul gimnast Marian Drăgulescu. Aceasta și-a unit destinul cu bărbatul alături de care este de mai bine de trei ani. Evenimentul a avut loc în mediul rural, într-un cadru spectaculos, iar fericiților miri le-au fost alături familiile și câțiva apropiați. Din păcate, la eveniment nu a participat și soacra mare, mama soțului ei, care nu a fost de acord cu alegerea făcută de fiul ei.

Larisa Drăgulescu s-a măritat, dar soacra ei nu o acceptă: "Nu o cunosc pe mama soțului meu"Larisa Drăgulescu s-a măritat, dar soacra ei nu o acceptă: "Nu o cunosc pe mama soțului meu"

Soțul ei i-a preluat numele

Paradoxal, Larisa Drăgulescu este căsătorită în momentul de față tot cu… Marian Drăgulescu. Dat fiind că și după divorț Larisa a păstrat numele fostului ei soț, acum nu a vrut să renunțe la el. În schimb, și-a convins actualul partener de viață să preia numele ei de familie. Și cum acesta se numește tot Marian, pare că nu s-a schimbat nimic în viața Larisei…

Este emoționat pentru că numele lui este altfel de acum înainte. Trebuie să exersăm să își schimbe semnătura pentru că am devenit cu toții Drăgulescu Family. I-am dat numele de familie. A renunțat la numele lui de familie în favoarea mea pentru a fi la fel cu mine și copiii mei.

L-am convins cum știu eu mai bine. Cu dragostea mea! Mie mi se pare normal așa, am doi copii și eu nu mi-aș fi schimbat numele să îmi fie altfel față de copiii mei. Și mi-am dorit foarte mult ca atunci când ne prezentăm ca o familie, să fim sub același nume toți', a mărturisit Larisa Drăgulescu.

Citește și: Marian Drăgulescu a recunoscut că a snopit-o în bătaie pe fosta soție, Larisa: 'Ne luam parte-n parte'

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Citește și: Ce spune Larisa Drăgulescu despre fostul soț și iubita lui: „Nu am auzit-o vreodată să…”

Citește și: Marian Drăgulescu, adevărul despre bătăile cu fosta soție, Larisa, după 13 ani: „Nu sunt mândru!”

Larisa Drăgulescu nu e acceptată de soacră

Un detaliu deloc de neglijat în noul mariaj al Larisei Drăgulescu este faptul că soacra ei nu o acceptă și nici nu își dorește să o cunoască. Mai mult, ea nu le-a dat binecuvântarea și nici nu a participat la cel mai important moment din viața fiului ei. Deși nu au vorbit niciodată, Larisa suspectează că soacra ei nu este încântată de faptul că soțul ei s-a însurat cu o femeie divorțată, care are și doi copii. Probabil, părinților lui Marian nu le-a picat bine nici faptul că acesta și-a schimbat numele de familie.

Eu nu am fost niciodată la familia lui, nu o cunosc pe mama soțului meu, ea nu vrea să mă cunoască. Nici la nunta noastră nu a fost, nu ne-a dat binecuvântarea. Nu știu care este motivul exact, eu zic că se gândește că o femeie care e divorțată sau are copii nu este bună pentru un bărbat fără obligații', a mărturisit Larisa Drăgulescu.

El își dorește copil, ea… nu

Un punct nevralgic în mariajul Larisei Drăgulescu ar putea deveni, la un moment dat, faptul că soțul ei își dorește un copil, în timp ce ea, care are deja doi din mariajul cu Marian Drăgulescu, consideră că doi copii sunt de ajuns. Beatrice (16 ani) și Richard (14 ani) sunt deja adolescenți, iar mama lor vrea să se ocupe îndeaproape de ei, dar și de afacerile pe care le are.

Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am trei apartamente și trei case. Două le-am achiziționat după nuntă, dar sunt doar ale mele', a mai spus Larisa Drăgulescu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter