Mihaela Rădulescu și-a sărutat iubitul în public: „Tu poți să zbori, eu pot să...”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu și-a sărutat iubitul în public. Jurata „Masked Sing România' și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie plină de…pasiune. Aceasta și Felix Baumgartner formează o relație de aproximativ 6 ani, însă nu au gânduri de căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu și iubitul său, Felix Baumgartner, au fost surprinși într-o ipostază nemaiîntâlnită până în acest moment. Aceștia s-au sărutat pasional chiar înainte de a zbura cu elicopterul.

Mihaela Rădulescu și-a sărutat iubitul în public: „Tu poți să zbori, eu pot să...'Mihaela Rădulescu și-a sărutat iubitul în public: „Tu poți să zbori, eu pot să...'

Aceasta este mai îndrăgostită ca niciodată, însă nu își dorește să se căsătorească! A dezvăluit chiar și motivul pentru care nu se vede mireasa lui Felix Baumgartner.

Citește și: Ce schimbări de look a făcut Mihaela Rădulescu pentru show-ul Masked Singer.Imagini din culisele show-ului

Citește și: Unde locuiește Mihaela Rădulescu atunci când vine în România:„Nu mai am nimic aici'

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut:„Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi'

Citește și: A născut Gabriela Prisăcariu!Primele imagini cu băiețelul lui Dani Oțil. „M-am topit!”

Mihaela Rădulescu și-a sărutat iubitul în public

Chiar înainte de a zbura cu elicopterul, vedeta ProTV și-a sărutat cu pasiune iubitul și a postat fotografia pe rețelele de socializare. Acesta a explicat că fiecare are câte o misiune de îndeplinit atunci când pornesc în aventura de la înălțime:

„Acum este sărutul și zburatul. Tu poți să zbori, eu pot să sărut', i-a spus Mihaela Rădulescu partenerului ei, chiar înainte să-l sărute.

„Nu vreau să sufăr'

Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătorește cu Felix Baumgartner. Acesteia îi este teamă atât de suferință, cât și de ceea ce îi poate rezerva viitorul:

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!', a declarat aceasta pentru ProTV.

Aceasta a menționat și că relația pe care o are în acest moment este una matură, ambii parteneri având aceeași vârstă – 52 de ani.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească.', a mai adăugat diva.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter