Ce schimbări de look a făcut Mihaela Rădulescu pentru show-ul Masked Singer. Imagini din culisele show-ului

Publicat pe

Mihaela Rădulescu va fi unul dintre detectivii „Masked Singer România'. Și cum filmările emisiunii deja au început, diva a postat o serie de fotografii din culisele show-ului TV. Aprecierile și comentariile au curs pentru Mihaela Rădulescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Noul sezon al celebrei emisiuni „Masked Singer România' va putea fi urmărit pe micile ecrane din această toamnă. Mihaela Rădulescu va fi unul dintre detectivi și cum filmările deja au început, vedeta a postat o serie de fotografii din culise.

Ce schimbări de look a făcut Mihaela Rădulescu pentru show-ul Masked Singer. Imagini din culisele show-uluiCe schimbări de look a făcut Mihaela Rădulescu pentru show-ul Masked Singer. Imagini din culisele show-ului

Ce schimbări de look a făcut Mihaela Rădulescu pentru show-ul Masked Singer

După cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu este cu adevărat o divă care nu încetează să ne surprindă cu aparițiile ei. Vedeta este detectiv în cadrul emisiunii „Masked Singer România' și a făcut publice câteva fotografii din culisele show-ului.

Citește și: Cum arăta Mihaela Rădulescu, la Revoluția din ‘89, cu pistolul în mână.

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:

Citește și: Lili Sandu revine în televiziune, la Vorbește Lumea:

Citește și: Cum se simte Benone Sinulescu, la 9 zile de când a fost internat:

Mihaela Rădulescu a îmbrăcat la Masked Singer România pentru rochii care mai de care mai spectaculoase, care i-au pus în evidență formele de invidiat. Pe de altă parte, la filmările pentru Masked Singer România, vedeta și-a schimbat și look-ul mai de fiecare dată. În imaginile din galeria foto, puteți vedea cum diva va apărea la emisiunea de la Pro TV fie cu părul prins și cu breton, fie cu părul drept, creț sau cu bucle.

Irina Nicolae, fostă membră a trupei A.S.I.A., a catalogat-o pe Mihaela Rădulescu ca fiind „Superbă', iar Catrinel Menghia pare că a rămas fără cuvinte: „Wow, wow, wow'. Și aprecierile nu s-au oprit aici. Vedeta s-a bucurat de cuvinte mărețe din partea fanilor: „divină', „the queen' și „specială' au fost doar câteva dintre laudele primite de Mihaela.

Vedeta a transmis și un mesaj odată cu postarea fotografiilor: „Munca mea nu este doar despre…cum arăt, ce port… Dar sunt a naibii de convinsă că şi asta contează, aşa că fac tot ce pot …şi am încredere în echipa mea de stilişti. Vă mulţumesc tuturor!'

Mihaela Rădulescu și Inna, detectivi la „Masked Singer'

Inna și Mihaela Rădulescu, detectivi la Masked Singer România. Multe vedete de la noi vor urca pe scena de la Masked Singer România, care găzduiește cele mai impresionante măști. În timp ce vor purta măști și costume, din cap până-n picioare, celebritățile vor oferi informații care să-i ajute, sau să-i încurce și mai tare, pe detectivi, în încercarea de a descoperi cine se ascunde sub mască.

Echipa de detectivi este formată din patru vedete: Horia Brenciu, Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu și Inna.

Cu toții știm că Mihaela Rădulescu este un om de televiziune cu o experiență imensă, iar acest lucru o va transforma într-un detectiv redutabil.

Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască’, a spus Mihaela Rădulescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter