Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali. Imagini de la nuntă

Publicat pe

Maria Iordănescu, fata lui Anghel Iordănescu, s-a măritat, sâmbătă, 11 septembrie, cu Teddy Măgureanu, iar Gigi Becali le-a fost naș. Finanțatorul de la FCSB anunțase că nu vrea să participe la petrecere, pentru că nu mai suportă muzica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Iordănescu (25 ani), fiica lui Anghel Iordănescu și cea mai mică dintre cei patru copii ai 'Generalului', s-a căsătorit sâmbătă, eveniment de la care a lipsit însă fratele miresei, Edi, antrenor la FCSB.

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali. Imagini de la nuntăFiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali. Imagini de la nuntă

Fratele Mariei, Edi Iordănescu, a avut multă treabă sâmbătă, pentru că a pregătit partida pe care cei de la FCSB au jucat-o duminică, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a 8-a a Ligii I.

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali

„La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu la nuntă nu am ajuns', a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

Gigi Becali a povestit că Maria Iordănescu l-a rugat să o cunune. Finanțatorul a fost de acord, dar a pus și o condiție. Să nu participe la petrecere, pentru că nu mai suportă muzica.

„Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis „Măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin”. I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat.

Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc', a povestit finanțatorul celor de la FCSB la PRO X.

Citește și: Drama neștiută a lui Andi Moisescu.Juratul de la ‘Românii au talent a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Citește și: Florin Busuioc, despre viața după infarct și carieră

Citește și: Ce spune Cătălin Botezatu despre Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil!'Să taie în carne vie!'

Fata lui Anghel Iordănescu a fost cerută de soție în Barcelona

Maria Iordănescu a fost cerută de soție la Barcelona. „Este oraşul lui de suflet. Am plecat într-o scurtă vacanţă, fără să ştiu ce urmează să se întâmple. A fost un moment extrem de emoţionant, unul perfect, aş spune eu!”, a declarat Maria Iordănescu pentru Click!.

Cine este soțul Mariei Iordănescu

„Logodnicul meu este cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut. La acest aspect se mai adaugă şi o educaţie exemplară din toate punctele de vedere (aici mă refer la cei 7 ani de acasă, precum şi la şcolile cu renume din Europa pe care le-a absolvit).

Un bărbat cu un bun simt ieşit din comun şi cu o inteligenţă sclipitoare. El este o persoană care face sport, în limita timpului disponibil, însă nu practică la nivel de performanţă”, a mai declarat Maria Iordănescu pentru Click!.

Fata lui Anghel Iordănescu prezintă știri la Prima TV

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a absolvit ASE-ul și a urmat cursuri de televiziune, fiind fascinată de fotbal, iar după mai multe colaborări cu diverse televiziuni de sport din România. Din 22 iunie, Maria Iordănescu face face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră' și prezintă știrile sportive la postul Prima TV.

„Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui.

Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu.

Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri', spunea Maria într-un interviu acordat pentru TV Mania.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter