George Piștereanu a fost scos din distribuția serialului Vlad. Primele declarații ale actorului: ”Am multe surprize pentru voi”

Publicat pe

George Piștireanu a fost scos din distribuția serialului Vlad, însă îl puteți vedea în continuare la Ferma. Fanii serialului de pe ProTV au rămas fără cuvinte când au vizionat scenele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Piștereanu a fost scos din distribuția serialului Vlad, asta după ce personajul pe care îl interpretează, Tibor, a murit.

Totul a fost la limită, iar tensiunea a atins cote maxime aseară, în serialul Vlad difuzat la ProTV. A fost o luptă pe viață și pe moarte între Vlad, aliații săi și Iordache și oamenii lui. Această luptă încrâncenată dintre cele două tabere s-a lăsat cu victime. Tibor, interpretat de George Piștereanu, unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Vlad a murit.

Citește și: Se leagă o idilă! Anna Lesko și George Piștereanu și-au petrecut noaptea împreună, la Ferma: „M-a violat!'

Tibor este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului, iar fanii au fost îndurerați când au vizionat scena.

Din fericire, fanii actorului îl pot vedea în continuare pe micul ecran, pentru că acesta este concurent la Ferma.

Citește și: Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma: „Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!”

George Piștereanu, primele declarații după ce a fost scos din distribuția filmului Vlad

„Povestea lui Tibor este apreciată pentru că Tibor are coloană vertebrală. Și cred că oamenii apreciază aceste valori precum onoarea, caracterul, prietenia, asumarea. Cred că este în gena noastră să apreciem valorile de căpătâi ale societății.

George Piștereanu a fost scos din distribuția serialului Vlad. Primele declarații ale actorului: 'Am multe surprize pentru voi'George Piștereanu a fost scos din distribuția serialului Vlad. Primele declarații ale actorului: 'Am multe surprize pentru voi'

Personalitatea lui Tibor s-a conturat la finalul primului sezon și oamenii au mers cu el. Noi avem în industrie această expresie, spectatorul trebuie să meargă cu personajul. Să meargă însemnând că trebuie să îl aprecieze, să îl placă, să îi emoționeze. Iar dacă reușești să îți duci personajul acolo ca și actor e genial. De aceea mă bucur că oamenii au „mers' cu Tibor.

Citește și: George Piștereanu, de la Ferma, a început să facă primii bani la 14 ani:„Am debarasat mese, la restaurant'

El moare luptând, povestea lui se încheie nobil. Mă bucur că prin acest personaj am reușit să ajung la atât de mulți oameni și că spectatorii s-au atașat de acest personaj. Dacă voi mai avea ocazia să particip la un proiect de anvergura VLAD o voi face cu siguranță.

'Am multe surprize pentru voi'

Noi am ajuns la acest proiect extraordinar pentru că echipa VLAD e o echipă de oameni dedicați și profesioniști, care au lucrat pentru un scop comun. Evident că vreau ca spectatorii să rămână alături de mine, pentru că am multe surprize pentru voi, ba chiar Hollywoodiene. Atât pot să vă spun deocamdată, fiți cu ochii pe mine în continuare și bineînțeles nu ratați următoarele episoade din VLAD.', a declarat George Piștereanu.

Citește și: George Piștereanu participă la Ferma: „La 12 ani am lucrat cu tata în construcții, în Italia'

FOTO: Facebook, PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter