Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma: "Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!"

Publicat pe

De mai bine de o săptămână de vehiculează că între Anna Lesko și George Piștereanu s-ar lega o idilă la Ferma. Iar ultimele lor gesturi nu contrazic deloc speculațiile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anna Lesko și George Piștereanu sunt tot mai apropiați la Ferma. Tachinările lor indică faptul că nu le sunt indiferenți unul altuia, iar declarațiile sunt pe măsură.

„Sunt sigură că vine că îi este foarte dor. Să vină, că și mie îmi este dor. Și mie îmi vine să mă mai duc pe acolo pe unde lucrează el, să-l mai întreb ce mai face, să mai facem o glumă”, a spus Anna Lesko.

Citește și: Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19. Ce simptome avea:'M-am panicat foarte tare'

Ce se întâmpla între Anna Lesko și George Piștereanu la Ferma

Dialogurile dintre Anna Lesko și George Piștereanu la Ferma sunt de-a dreptul savuroase, nu doar pentru colegi, ci și pentru telespectatori. Artista și actorul cauta unul compania celuilalt, chiar și când au treabă și chiar dacă fac parte din tabere diferite.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în secret, din nou?Detaliul care i-a dat de gol

Priviri galeșe, glume în care sunt implicați și alți colegi și zâmbete largi. Cam așa ar putea fi descrisă atmosfera între cei doi, care pare că s-ar putea încinge oricând.

Anna Lesko și George Piștereanu, dialog savuros la Ferma

Eu zic să mai treci pe aici, i-a transmis Anna Lesko colegului său.

Așa zici tu? O să te ascult atunci, a fost răspunsul actorului, dat cu un zâmbet larg.

Anna Lesko: Eu propun doar.

Citește și: „Îți pui pirostriile'?Răspunsul oferit de George Burcea, în legătură cu posibila nuntă cu Viviana Sposub, de la Ferma

George Piștereanu: Ca nevasta aia, eu zic că nu e bine ce gândești. Cum? Și n-am zis nimic.

Anna Lesko: Din nevastă nu mă scoți. Am eu comportament de nevastă?

George Piștereanu: Ar fi cazul să nu. Nu, nu ai. Dar nu suntem nicăieri. Nu pot să-mi dau cu părerea. O să întreb prin oraș.

Anna Lesko: Nu prea are cine să-ți zică. Nu am fost niciodată nevastă.

George Piștereanu: Nu nevastă, dar prietenă ai fost. Nu am de gând să mă însor, e ok.

Anna Lesko: Nu vreau să pleci cu o părere proastă despre mine.

George Piștereanu: Cum să plec cu părere proastă despre tine. Doamne iartă-mă! Că te-ai agitat tu puțin așa de show, e altceva. Oameni suntem.

Citește și: Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei. Cine este iubitul modelului:'Sunt atât de norocoasă'

„Eu de fel sunt acea persoană care se plictisește foarte repede. Și la el am descoperit doza aia sufiecientă pentru mine, de umor și de sarcasm și genul lui de glume îmi plac foarte mult. Rezonez foarte bine cu genul acesta de glume”, a mai spus Anna Lesko la Ferma.

Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma: "Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!"Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma: "Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!"

Anna Lesko, geloasă pe George Piștereanu la Ferma?

Câteva secvențe mai târziu, întrebată de George Piștereanu ce face, Anna Lesko a răspuns direct: Duc un dor după tine, n-ai idee.

Ah, doamne ajută să fie adevărat, a fost răspunsul lui George.

După ce a cântat o melodie cu Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma, George Piștereanu a ținut să o liniștească, mai în glumă, mai în serios, pe Anna pentru a nu fi geloasă: Văd cum cântați aici, Andrei (n.r. Stoica) îmi zice și când întorc capul spre dreapta, văd adevărul.

Faptele grăiesc de la sine, a mai spus Anna Lesko după ce George i-a spus că intenția ei este să-l „scoată” afemeiat.

Citește și: Sânziana Negru s-a despărțit de iubit:„Cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum'

Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!, i-a mai spus George Piștereanu după un alt dialog savuros cu Anna Lesko.

Anna, nu te pot trăda niciodată. Cel puțin nu în această emisiune. Nu ai de ce să-ți faci griji, a mai spus George Piștereanu.

Sursa foto: Facebook, Pro Tv

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter