Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență. Cu ce probleme s-a ales, după campania electorală: ”Lucrul ăsta m-a costat scump”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență, la scurt timp după ce a candidat la Primăria Sectorului 1. Vedeta a făcut primele declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Efortul pe care l-a depus în campanie și-a spus cuvântul. Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la bisturiu și a fost operată în urmă cu câteva ore. Fosta prezentatoare TV avea probleme mai vechi cu varicele, iar acum acestea s-au agravat.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu câștigă mai puțin decât crezi! Ce avere are, de fapt, fosta soție a lui Silviu Prigoană

'În campanie am mers câte 20 de kilometri pe zi, 10 dimineața și 10 seara. Nu am vrut să fac campanie electorală din mașină, am preferat să merg între oameni, pentru că asta cred că trebuie să facă orice politician. Însă lucrul ăsta m-a costat scump. Picioarele s-au umflat, am dureri mari, așa că a trebuit să mă programez pentru operație', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre! Candidata la Primăria Sectorului 1, ședințe cu staff-ul printre sicrie!

Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență. Cu ce probleme s-a ales, după campania electorală: 'Lucrul ăsta m-a costat scump'Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență. Cu ce probleme s-a ales, după campania electorală: 'Lucrul ăsta m-a costat scump'

Adriana Bahmuțeanu a tot amânat operația

Vedeta a recunoscut că trebuia să facă acest lucru de foarte mult timp, însă i-a fost frică să ajungă la bisturiu.

'Ar fi trebuit să mă operez de mai multă vreme, însă mi-a fost frică. Data trecută am venit împreună cu Mihai Mitoșeru și a ajuns el să fie operat în locul meu, pentru că medicii și-au dat seama că situația la el e mult mai gravă. Acum a venit și rândul meu, din păcate', ne-a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Acum, vedeta este în afara oricărui pericol și se simte foarte bine după operație.

Citește și: Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană! „Ei cresc și eu…. întineresc!”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter