Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană! "Ei cresc și eu.... întineresc!"

Publicat pe

După 80 de procese și plângeri penale, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat în urmă cu un an de dragul celor doi băieți ai lor, Eduard și Maximus. Copiii sunt în grija tatălui, însă Bahmu petrece mult timp cu ei și recent a postat o fotografie din care se poate observa cât de mult au crescut cei doi băieți și ce mult îi seamănă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din cauza celor întâmplate în familia lor, divorțurile și certurile repetate, Eduard și Maximus au fost afectați. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că băieții ei au hiperactivitate cu deficit de atenție, adică ADHD.

Eu am insistat la protecția copilului pentru consiliere psihologică deoarce Eduard și Maximus nici nu vorbeau cu tatăl lor. După consiliere s-au dus la vizite, s-a reluat relația, a fost totul foarte bine, însă au hiperactivitate cu deficit de atenție, adică ADHD, o tulburare de comportament pe care o dezvoltă copiii din familii conflictuale și divorțate.

Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfel de discuții și vorbe îi afectează. Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump‘, spunea anul trecut, pentru Click!, Adriana Bahmuțeanu.

Perioada izolării a fost foarte grea pentru Bahmu pentru că nu și-a putut vedea băieții Eduard şi Maximus, aflaţi în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti. De frica pandemiei de coronavirus, Silviu s-a baricadat în casă şi nu i-a mai lăsat pe copii în vizită la mama lor nici măcar în cele două weekenduri din lună, aşa cum s-a decis la tribunal. Adriana nu și-a văzut mai bine de două luni copiii, dar recent, aceasta a postat pe Facebook fotografii cu cei doi băieți, semn că întâlnirea lor a avut loc, în cele din urmă.

Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană! "Ei cresc și eu.... întineresc!"Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană! "Ei cresc și eu.... întineresc!"

Acum, Eduard are opt ani și Maximus 10 ani, iar fanii de pe Facebook ai Adrianei susțin că seamănă leit cu mama lor.

„Doamne ce au crescut! Ce frumoși sunt! Să-ți trăiască Adriana Bahmuteanu și să le dea Dumnezeu tot binele din lume!”, „Frumosii seamănă identic cu tine, Adriana! Amîndoi să trăiasc, să vă bucurați.”, „Felicitări Adriana sunt foarte frumoși, să-ți trăiască să fie sănătoși să îți aducă numai bucurii!”, ” Ce mari s-au facut… Sa fiti fericiti cu toții!” – sunt câteva dintre comentariile fanilor Adrianei.

Citește și

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au făcut pace, la 5 ani de la divorț! Mesajul suprinzător al milionarului „Să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz!”

A făcut-o și pe asta! Adriana Bahmuțeanu și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter