Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost dat afară din vila de la Izvorani: „Nu m-am născut în vile sau în mașini scumpe”

Publicat pe

Irinel Columbeanu a rămas fără avere și a fost dat afară din vila de la Izvorani, după mai multe probleme financiare. Omul de afaceri nu și-a mai permis cheltuielile enorme pe care le avea, așa că s-a decis să se mute într-un apartament cu două camere. Acum, fostul soț al Monicăi Gabor face primele declarații despre perioada prin care trece.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

'Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine.

Ce-a fost și ce-a ajuns! Irinel Columbeanu a spus adio localurilor de fițe, acum frecventează localuri de cartier…

Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost dat afară din vila de la Izvorani: „Nu m-am născut în vile sau în mașini scumpe'Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost dat afară din vila de la Izvorani: „Nu m-am născut în vile sau în mașini scumpe'

Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit', a spus Irinel Columbeanu la Vorbește Lumea.

„Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Am mai avut perioade de asta, nu m-am născut în vile sau mașini scumpe, începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu se mi se pare că este așa cenușă, nu este o situație plăcută, dar asta este', a mai adăugat fostul soț al Monicăi Gabor.

Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. A ajuns o adevărată vedetă, pe Instagram

Irinel Columbeanu, executat silit

Instanțele au decis executarea silită a fostului miliardar iar omul de afaceri a făcut contestație. Din păcate pentru acesta, cea mai recentă sentință a fost în defavoarea lui: contestația a fost respinsă, fiind considerată neîntemeiată.

După ce a pierdut casa și acum conduce o mașină modestă, Irinel Columbeanu a vândut și ultimul lucru de valoare: barca de la Snagov. Cine este cumpărătorul

„În motivare, contestatoarea a arătat că, în acest moment, dosarul de executare nr. 836/2012 este suspendat ca urmare a situației juridice a debitorului principal, care în prezent se află în procedura generală de insolvență, iar conform art. 75 alin. 1 din legea nr. 85/2014 de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acțiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanțelor asupra averii debitorului. Față de această împrejurare, apreciază că nu poate fi executat silit nici garantul ipotecar'.

Irinel Columbeanu ar avea de câțiva ani probleme financiare serioase, după ce a fost afectat de criza economică.

Columbeanu a fost nevoit să facă economii serioase și să taie din cheltuieli, s-a mutat la bloc și conduce o mașină Opel, la mâna a doua.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter