Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. A ajuns o adevărată vedetă, pe Instagram

Publicat pe

Incredibil ce repede a trecut timpul! Irina Columbeanu are 13 ani și jumătate și, așa cum era de așteptat, având în vedere notorietatea părinților ei, fetița este o mică vedetă în online. Atât pe Instagram, cât și pe YouTube, fiica Monicăi Columbeanu a strâns o comunitate mare, însă fanii sunt foarte supărați pe ea acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După un succes care îl întrece cu mult pe cel al vloggerilor cunoscuți din România, respectiv 354 de mii de abonați pe YouTube și peste 140 de mii de followers pe Instagram, Irina Columbeanu a dispărut. În ultimul an, fiica Monicăi Columbeanu nu a mai activat pe rețelele de socializare și fanii s-au speriat îngrozitor. Chiar au apărut diverse clipuri în care se discuta despre dispariția ei și urmăritorii ei au crezut că a pățit ceva rău.

De câteva zile, însă, Irina Columbeanu a revenit în online, dar s-a lovit de furia fanilor, de data asta. Aceștia nu au uitat că i-a „părăsit” și au criticat-o dur că a dispărut fără nici o explicație.

„Am și uitat cum arătai’, „Putea măcar sa anunțe că o să ia o pauză și că o să lipsească, mie îmi plăcea în august mult de ea, dar mi- a trecut. Alții cum pot să zică că iau o pauză?’, „Irinaaa, ne-a fost foarte dor de tineee, mai postează și pe youtube,ne e foarte dor de un videoclip de al tău care să ne motiveze, te implorăm, întoarce-te! Te iubim, Irina,noi nu te-am uitat!’, „Mai postează pe YouTube și tik tok ! Lumea e foarte îngrijorată !’, „Ne- a fost dor de tine! Postează mai des!’, au scris fanii.

Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. A ajuns o adevărată vedetă, pe InstagramCum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. A ajuns o adevărată vedetă, pe Instagram

Irina s-a mutat în America, alături de mama ei

Fiica lui Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a mutat și s-a acomodat perfect în America, alături de mama ei.

După ani de zile în care doar și-a vizitat mama peste Ocean, se pare că Irina s-a mutat definitiv de data asta.

„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte”, spunea Monica Gabor, în urmă cu ceva timp.

Fiul lui Mr. Pink a acceptat-o și el pe Irinuca, mai mult, cei doi fac vloguri împreuna.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter