Mircea Radu a încasat o sumă imensă pentru o emisiune de pe TVR care a avut doar opt ediții

Publicat pe

Mircea Radu a revenit pe micile ecrane la finalul anului 2019, la Televiziunea Română pentru a prezenta emisiunea Doun the road- Aventura, o emisiune care i-a avut în prim-plan pe opt tineri cu sindromul Down.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mircea Radu a devenit consilier al președintelui TVR, Doina Gradea, în ianuarie, iar de luna trecută ocupă funcția de director de comunicare al instituției.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2019, prezentatorul a încasat suma de 13.000 de euro (aproximativ 64.000 de lei) pentru opt ediții de emisiune, difuzate la sfârșitul anului trecut, scrie paginademedia.ro.

Filmările pentru emisiune au durat două săptămâni și a fost nevoie de 12 ore de filmare în fiecare zi, conform aceleiași surse.

Formatul emisiunii Down the Road – Aventura a costat 95.570 de lei, adică aproximativ 20.000 de euro.

'Consilier în management al Preşedintelui-Director General al TVR, Doina Gradea, atribuţiile sale fiind legate de proiectele editoriale şi de imagine ale televiziunii publice, Mircea Radu va îndeplini şi sarcinile de coordonator cu atribuţii de Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol'.

Dieta lui Mircea Radu! Regula de aur de care ține cont prezentatorul TV în lupta cu kilogramele, la 51 de ani

Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal', „ÎnTrecerea anilor' şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10'. A făcut însă istorie cu emisiunea 'Din dragoste', la Antena 1, unde reunea cupluri.

Mircea Radu a încasat o sumă imensă pentru o emisiune de pe TVR care a avut doar opt edițiiMircea Radu a încasat o sumă imensă pentru o emisiune de pe TVR care a avut doar opt ediții

'Emisiunea aia a fost atât de puternică încât a şters tot ce am făcut până la „Din Dragoste şi, se pare, puţinul pe care l-am făcut după, chestiune care, o să râzi, dar mie îmi convine. Pentru că atât de multă pasiune am pus în emisiunea aceea şi atât de mult mi-a plăcut, atât de împlinit am fost, încât este normal ca oamenii să mă perceapă ca fiind „Mircea Radu de la «Din Dragoste», spunea Mircea Radu într-un interviu acordat pentru adevărul.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter