Majda şi Pepe îşi vând afacerile, în plină pandemie. Ce prețuri cer pentru business-urile lor

Publicat pe

Au muncit din greu pentru a își construi afaceri care să le asigure un venit, chiar și în vremuri ca acestea. Totuși, ele au devenit povară pentru artiști pentru Pepe sau Majda Aboulumosha, așa că au decis să scape de ele, chiar dacă au investit mulți bani și timp la construirea lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce şi-a împlinit visul de a avea propria cofetărie mobilă, Majda Aboulumosha este nevoită să renunţe la el. Prezentatoarea Antena Stars vinde cu 17.500 de euro rulota de dulciuri.

Majda are o pasiune pentru gătit şi activează de câţiva ani în domeniul Horeca, iar mica ei afacere cu dulciuri i-a adus o sursă de venit stabilă. Acum a trecut pe locul doi, din cauza faptului că jobul din tv îi ocupă destul de mult timp, motiv pentru care a decis să vândă cofetăria mobilă. Rulota cu chipul Majdei pe ea figurează acum într-un anunţ pe un site de vânzări/închirieri.

„Nu ştiu dacă mai e un secret pentru oameni faptul că eu iubesc să fac prăjituri şi având această pasiune m-am gândit să iau o camionetă în urmă cu un an şi jumătate şi să fac o cofetărie mobilă. Am căutat-o mult pentru că mi-am dorit să fie din producţie magazin, să ştiu că are toate utilităţile necesare şi e totul în siguranţă. Din păcate, nu am reuşit să mă ocup de ea, pentru că asta înseamnă să mă multiplic, ca să reuşesc să fiu şi la emisiune, şi la laborator, şi  la predări, şi cu familia.

Aşa că am închiriat-o timp de un an, iar acum am oferit-o spre vânzare, sau de ce nu, spre o altă închiriere în dorinţa de a vedea că cineva se poate ocupa şi bucura de ea. O vând pentru că efectiv nu am timp să mă ocup. Am mai multe proiecte. O vând cu 17.500 de euro sau o închiriez. Mi-ar părea rău doar dacă aş afla că ajunge într-un loc şi stă degeaba, în rest eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată. Tot ce mi doresc e să ştiu că cineva chiar se poate bucura de ea', a declarat Majda Aboulumosha pentru Click!

Și Pepe caută un nou proprietar pentru salonul lui, în valoare de 430.000 de euro.

Salonul de lux a lui Pepe se vinde cu 430.000 de euro

Pepe a luat aceeaşi decizie, de a se retrage din afaceri. El a decis să renunţe la salonul de înfrumuseţare, cu sediul pe Calea Victoriei, pe care l-a scos la vânzare cu 430.000 de euro, redus de la 530.000 de euro.

E dotat complet pentru coafor, cosmetică, makeup, barbershop, manichiură-pedichiură. Salonul este localizat chiar în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei Nr. 100, în imediata apropiere a Ateneului Român', se anunţă în anunţul postat de Pepe pe OLX.

Artistul spune că era prea multă responsabilitate pentru el

Majda şi Pepe îşi vând afacerile, în plină pandemie. Ce prețuri cer pentru business-urile lorMajda şi Pepe îşi vând afacerile, în plină pandemie. Ce prețuri cer pentru business-urile lor

„Era prea multă responsabilitate pentru mine pentru nimic. Am închiriat salonul de trei luni. Practic câştig aceeaşi sumă din chirie. Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare… Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca are grădiniţa', a spus Pepe pentru aceeași sursă.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă