Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele vitreg. Monica Gabor îi face toate poftele fiicei

Publicat pe

Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele vitreg. Deși fosta doamna Columbeanu și-a refăcut viața în America, se pare că este extrem de aproape de fiica ei și a integrat-o deja în noua familie. Irina Columbeanu se înțelege perfect cu fratele său vitreg și se simte foarte bine alături de mama sa.

Monica a plecat după divorțul de Irinel Columbeanu în America, unde l-a cunoscut pe Mr. Pink. În iulie 2011, apăreau primele poze cu aceștia arătându-și afecțiunea în public. Monica se pare că este o femeie foarte norocoasă, l-a cunoscut pe iubitul ei chinez la un eveniment caritabil și a fost dragoste la prima vedere. Acesta este un om de afaceri foarte discret și modest, ce iubește simplitatea. Se pare că acest lucru s-a lipit și de Monica, care, de când s-a mutat în America, a devenit o doamna distinsă, simplă, ce se bucură de lux cu modestie și nu iese în evidență.

Deși Monica a renunțat la custodia Irinei atunci când ea era mică, este foarte activă în viața fetei. Ori de câte ori are ocazia o aduce în America pentru a petrece timp cu aceasta și se pare că micuța Irina Columbeanu se înțelege perfect cu fratele său vitreg.

Monica îi face toate poftele, iar Irina s-a adaptat rapid la stilul de viață pe care mama sa îl are de câțiva ani. Monica și-a găsit fericirea alături de Mr. Pink în America, iar relația cu fiica este din ce în ce mai puternică, încercând să petreacă vacanțele împreună și să îi fie alături așa cum poate.

Irina Columbeanu îi spune lui Mr. Pink 'Daddy'

Irina Columbeanu se înțelege perfect cu fratele său vitreg, acesta devenindu-i cel mai bun prieten. Recent, Monica i-a răsfățat pe cei doi într-un parc de distracții, unde au încercat tot felul tiribombe periculoase. Nu le-a fost frică, ba chiar s-au distrat foarte tare, cei mici având o legătură strânsă.

Este posibil ca mama și fiica să fie unite o dată pentru totdeauna, Irinuca dorindu-și să se mute definitiv cu ei în America. „Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy', deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.', mărturisea Monica Gabor într-un interviu.

Ce spune Irinel Columbeanu despre educația Irinei

Irinel nu se împotrivește, educația fiicei sale și fericirea ei fiind mai presus de orice. „În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, că nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu'.

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter