Loredana Groza a fost luată cu salvarea. Cum se simte acum

Publicat pe

Loredana Groza a fost luată cu salvarea. Vedeta a primit îngrijiri medicale după ce s-a simțit rău. Artista a publicat o fotografie pe rețelele sociale după ce a primit ajutor din partea medicilor. Loredana Groza le-a transmis urmăritorilor ei că este bine și că le mulțumește pentru grija și susșinerea lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Loredana Groza a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost luată cu salvarea, după ce s-a simțit rău. Recent, Loredana Groza a cântat la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, care a avut loc pe 15 septembrie, și a fost în firmă maximă. Însă, ieri, Loredana Groza nu s-a simțit deloc bine și a fost nevoită să fie luată cu salvarea.

Loredana Groza a fost luată cu salvarea. Cum se simte acumLoredana Groza a fost luată cu salvarea. Cum se simte acum

Loredana Groza a publicat o fotografie pe Instagram în care se observă că aceasta era chiar în salvare la acel moment. Ei bine, aceasta nu a dezvăluit și motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a vrut să le mulțumească urmăritorilor ei pentru grija pe care i-au arătat-o.

Citește și: Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie:„Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie'/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău pe tema psihologului propus pentru copii:„Nu voi accepta…'

Citește și: Cum se înțelege Răzvan Simion cu iubitul fiicei sale:„Serile noastre…'

Citește și: Chrissy Teigen, de nerecunoscut după o intervenție estetică!Cum arată acum soția lui John Legend

Loredana Groza a fost luată cu salvarea

Loredana Groza a fost luată cu salvarea după ce s-a simțit rău. Aceasta a publicat o imagine cu ea din salvare în dreptul căreia a scris un mesaj de mulțumire pentru fanii ei. În plus, artista i-a asigurat pe urmăritorii ei că se simte mult mai bine.

Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și susținerea voastră. Aveți toată iubirea și recunoștința mea', a scris Loredana Groza pe Instagram, în dreptul fotografiei respective.

În ultima perioadă, Loredana Groza a fost foarte ocupată. Aceasta are foarte multe concerte și evenimente la care este invitată să cânte. Pe de altă parte, Loredana Groza filmează și pentru sezonul 10 al emisiunii X Factor, de la Antena 1. Drept urmare, este foarte posibil ca artista să se fi simțit rău din cauza programului încărcat și a nopților pierdute.

Loredana, dedicație specială la nunta Simonei Halep

Cum am spus anterior, Loredana a cântat la nunta Simonei Halep. Artista și-a dorit să îi transmită sportivei toate urările de bine. Aceasta a interpretat piesa „Bună seara, iubite!’, dar nu înainte să îi spună câteva cuvinte sportivei:

I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one‘, a spus Loredana.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter