Scandal între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău pe tema psihologului propus pentru copii: „Nu voi accepta...”

Publicat pe

Ce nemulțumire are Claudia Pătrășcanu față de Gabi Bădălău? La scurt timp după ce omul de afaceri și-a asumat public iubirea față de Bianca Drăgușanu, fosta lui soție a spus public ce o deranjează. A oferit detalii incredibile despre procesul divorțului lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față cu privire la situația dintre ea și fostul soț, Gabi Bădălău. Aceasta a oferit detalii șocante atât despre atitudinea omului de afaceri, cât și despre psihologul angajat de acesta pentru a-i consilia pe copiii lor.

Scandal între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău pe tema psihologului propus pentru copii: „Nu voi accepta...'Scandal între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău pe tema psihologului propus pentru copii: „Nu voi accepta...'

Cântăreața a răbufnit pe rețelele de socializare și a dezvăluit informații neștiute despre procesul divorțului dintre cei doi. Claudia Pătrășcan este nemulțumită de modul în care se comportă Gabi Bădălău, dar și de terapeutul ales de acesta.

Citește și: Claudia Pătrășcanu are un nou iubit? Gabi Bădălău a dat-o de gol:”Probabil și-a refăcut viața sentimentală”

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall:„I-am lansat această propunere'

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cunuie. Iată dovada

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…'

Ce nemulțumire are Claudia Pătrășcanu față de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu nu a mai rezistat și a spus public lucrurile pe care Gabi Bădălău se presupune că le-a făcut pe tot parcursul procesului de divorțul. Omul de afaceri ar fi amenințat-o pe cântăreață și ar fi lăsat-o fără avocați în plin proces! Cu toate acestea, femeia nu se lasă mai prejos și susține că va merge până la capătul pământului pentru copiii ei:

Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu! Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța ca cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici.', a spus Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

„Psihologul nici nu știe să scrie'

O altă nemulțumire a vedetei este psihologul ales de Gabi Bădălău pentru consilierea copiilor pe parcursul procesului de divorț. Aceasta spune că femeia angajată: „nici nu știe să scrie' și „demonstrează prin fotografii gesturi obscene'.

Deși săptămâna trecută aceasta spunea că speră că totul se va termina cu bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Claudia Pătrășcan a postat pe InstaStory mai multe fotografii cu doamna psiholog angajată de Gabi Bădălău:

„Această doamnă din imagine a fost acceptata ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei', a fost mesajul artistei.

Claudia Pătrășcan are o nouă relație?

Gabi Bădălău s-a oferit să îi dea Claudiei o casă în București, în care să locuiască alături de copiii lor. Artista a refuzat, spunând că nu își dorește să se întoarcă în Capitală.

Omul de afaceri consideră că motivul pentru care Claudia nu se întoarce în București este o posibilă relație amoroasă, pe care cântăreața ar avea-o la Constanța.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter