Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall: „I-am lansat această propunere”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall. Însoțiți de copiii lor, Nicholas și Gabriel, cei patru s-au bucurat de clipe prețioase împreună, în familie. Ba mai mult, celebra cântăreață susține că i-a făcut și o propunere afaceristului. Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află, în continuare, în plin proces de divorț, de un an. De-a lungul timpului, și-au adus diverse acuzații reciproc. În ciuda neînțelegerilor dintre ei, se pare că nu uită de scopul lor comun: să fie niște părinți exemplu pentru băiețeii lor. Astfel, cei doi și-au dat întâlnire într-un mall din Constanța, alături de cei mici. Imaginile au fost surprise de fotoreporterii de la Cancan.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall: „I-am lansat această propunere'Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall: „I-am lansat această propunere'

În urma apariției acestor imagini, Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, din centrul comercial. Artista a explicat, în detaliu, ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Conform spuselor sale, nu este pentru prima dată când se întâlnesc în această formulă, de patru, de dragul celor mici.

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu și cât de des vorbește cu Gabi Bădălău:„O să le dea explicații copiilor'

Citește și: În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu:”Dacă îl interesează…”

Citește și: Măruță se apără în scandalul cu Alexandra Stan:„Minciuna are picioare scurte, să te aștepți la un proces'

Citește și: Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital.Medicii i-au pus perfuzii

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall

Așadar, Claudia Pătrășcanu a povestit că s-a întâmplat să se vadă de multe ori cu Gabi Bădălău, în procesul de divorț. S-au văzut adesea, însoțiți de fiii lor, pentru a discuta și stabili anumite lucruri ce țin de cei mici. În fața lor, cântăreața și afaceristul încearcă să-i țină departe de certuri, astfel că se comportă ca niște părinți care se înțeleg. Fac asta pentru că cea mai mare dorință a copiilor ar fi să-i vadă pe mama și tatăl lor împreună, zâmbind.

„Nu este pentru prima oară când noi ieșim într-un mall, la restaurant, să petrecem împreună în formula asta. S-a întâmplat de mai multe ori, de când suntem în divorț.

În general, noi nu comunicăm probleme și situații fiind de față cu copiii. Încercăm să fim părinți, asta e important. Încercăm ca acel moment să-l dedicăm, practic, lor. Pentru că ei sunt pionii principali, ei se alintă, ei vor să ne vadă împreună zâmbind, fericiți… Asta este și ideea', a spus Claudia Pătrășcau pentru cancan.ro.

„I-am lansat această propunere lui Gabi'

Deși a menționat că ea și Gabi Bădălău zâmbesc de dragul copiilor, susține că niciunul dintre ei nu a jucat teatru. Claudia Pătrășcanu e sigură că dacă unuia dintre ei nu îi convenea ceva, nu-și mai făcea apariția la întâlnire.

„Zâmbim de dragul lor, suntem fericiți, pentru că trebuie. Și nu am jucat teatru, pentru că, dacă unuia dintre noi nu-i convenea ceva, sunt convinsă că niciunul nu mai ieșea. Dar, repet, pentru noi nu este o noutate, pentru copiii care ne văd, atunci când au ocazia, e foarte ok', a continuat cântăreața.

Acum că se apropie începutul de an școlar, Claudia Pătrășcanu i-ar fi făcut și o propunere lui Gabi Bădălău. I-a cerut acestuia să fie prezent alături de ea și de copiii lor, la deschiere, pentru a-i bucura pe Nicholas și Gabriel.

„Încep școala, copiii vor să ne vadă împreună, mă gândesc. Ar fi foarte fericiți și chiar i-am lansat această propunere lui Gabi, dacă vrea să vină la început de an școlar, să fim împreună pentru copii.

Trebuia de mult. Asta am încercat să discutăm cât nu erau ei atenți, cumva să finalizăm acest proces, pentru că e păcat pentru copii. gândesc că ar fi o bucurie imensă pentru copii să-l vadă și pe el la școală, la deschidere', a mai spus ea, pentru sursa citată.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

Gabi Bădălău i-ar fi acceptat imediat propunerea Claudiei Pătrășcanu. În plus, s-ar putea să facă și echipă. Mai exact, în timp ce unul dintre ei va duce un băiețel la școală, celălalt îl va duce pe mezin la grădiniță.

„Gabriel trece în clasa întâi, Nicholas merge, în continuare, la grădiniță. E posibil ca eu să-l duc pe unul la școală, iar el pe celălalt la grădiniță.

Pentru că au deschiderea la aceeași oră. Și atunci ar trebui să ne împărțim. Ar foarte drăguț să fim amândoi. Eu așa gândesc. Gabi mi-a spus că va veni. Că sută la sută se va întâmpla acest lucru', a conchis vedeta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter