Măruță se apără în scandalul cu Alexandra Stan: "Minciuna are picioare scurte, să te aștepți la un proces"

Publicat pe

Cătălin Măruță a revenit cu explicații în scandalul cu Alexandra Stan și o asigură pe cântăreață că minciuna are întotdeauna picioare scurte și adevărul va ieși la iveală. Mai mult, Cătălin Măruță a anunțat-o pe Alexandra Stan că trebuie să se aștepte la un proces pentru că el nu îi permite să-l defăimeze în fața familiei și a prietenilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Alexandra Stan promitea nu mai vrea să mai meargă niciodată într-o emisiune moderată de Cătălin Măruță, după ce acesta a lăsat să se înțeleagă că e însărcinată. Cântăreața susține că i-a spus lui Măruță că nu va avea prea curând un copil, din cauza problemelor de sănătate, dar el a insistat să mintă oamenii.

Măruță se apără în scandalul cu Alexandra Stan: "Minciuna are picioare scurte, să te aștepți la un proces"Măruță se apără în scandalul cu Alexandra Stan: "Minciuna are picioare scurte, să te aștepți la un proces"

Măruță a explodat și i-a dat replica Alexandrei Stan, pe Facebook.

„Am dorit să lămuresc astăzi, în cadrul emisiunii, o situație care devenise ingrată. Și, potrivit reacțiilor ulterioare, bine am făcut. Este vorba despre atacul fără sens al Alexandrei Stan la adresa mea și a colegilor mei. Inițial, doream să-i răspund săptămâna trecută, atunci când a fost difuzat episodul din podcastul lui Damian Drăghici, în care Alexandra Stan susținea că i-am pus întrebări nepotrivite, legate de o eventuală sarcină, sugerând că aveam cunoștință că suferă de o afecțiune care nu-i permite să rămână însărcinată.

Ei bine, nu știam de problema ei medicală, nici eu, nici vreun coleg din redacția „La Măruță”. Nu am răspuns atunci pentru a preveni posibile interpretări cum că aș vrea să promovez sezonul care urma să înceapă. Am răspuns astăzi spontan și cât se poate de sincer, prezentând imagini din care – sper să fie limpede pentru toată lumea – să reiasă cum au stat lucrurile de fapt. Adevărul trebuia spus! Și eu am familie, am prieteni, nu-s doar acel Măruță care apare la televizor și vă face să zâmbiți sau care vă supără câteodată. Sunt și eu un om care nu suportă să fie atacat pe nedrept”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook, alături de videoclipul din emisiune, acolo unde a spus mult mai multe lucruri.

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei:„Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani!A muncit în Turcia toată vara

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani: „M-am dus direct la masa lor'/ EXCLUSIV

Măruță, către Alexandra Stan: „Să te aștepți până și la un proces”

„Povestim oamenilor adevărul. Nu e adevărat ce a spus Alexandra Stan și toată lumea ne judecă greșit. Alexandra Stan, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și de foarte multe ori nu ai fost corectă. Știu că e destul de periculos să-ți răspund astăzi în emisiune, pentru că tu, da ești femeie, ai început să spui asta despre noi și de ce nu, e mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine, dar lucrurile stau cu totul diferit.

Unde am scris eu ceva despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să arăți un lucru despre Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când nu e cazul? Arătăm momentul în care te distrai cu noi…nicio secundă, niciun om din echipa emisiunii mele nu a știut despre problemele tale de sănătate. Îmi pare rău să aud acest lucru, dar niciodată nu ne-ai spus, pentru că noi niciodată nu am fi făcut așa ceva.

Dacă tu ne spuneai nouă de problemele tale de sănătate, să nu poți face un copil, te purtai așa?

Minciuna asta are picioare scurte și câteodată e bine să fim corecți. Dacă ai alte dovezi te rog mult spune-le, dacă nu, eu zic să te aștepți până și la un proces. Hai să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm, pentru că și eu am familie, și eu am copii, și eu am părinți, și eu am prieteni și nu vreau ca imaginea mea în fața lor să fie asta clădită de tine sau alți artiști cărora li se pare interesant.

Ne-ai spus nouă că ai probleme de sănătate, că am discutat despre ceva ce nu voiai? Pe bune? Haide să ne privim în oglindă și să încercăm să fim corecți față de noi”, a completat Cătălin Măruță.

Declarația Alexandrei Stan care l-a revoltat pe Cătălin Măruță

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a făcut o serie de comentarii care l-au revoltat pe Cătălin Măruță.

„Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat cu nimic, cu toate că multă lume vorbea de ce face el la TV și a făcut niște chestii foarte urâte.

A trecut peste tot managementul meu, peste PR, pentru casa de discuri, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material, cu toate că i-a zis să-l dea după data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni înainte.

A scris niște lucruri despre mine foarte nasoale. Eu am fost la doctor și mi-a zis că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum e o provocare pentru că pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor.

Și el spunea să nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Mi s-a părut foarte urât din partea lui și nu o să mai merg niciodată la el în emisiune, pentru niciun ban din lumea asta. Pentru că eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii și tot ei m-au călcat în picioare”, a spus Alexandra Stan în podcastul lui Damian Drăghici. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter