Cu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani! A muncit în Turcia toată vara

Publicat pe

Actorul Costel Constantin, cunoscut pentru rolurile din telenovelele de la Acasă TV, a dispărut de ceva timp de pe micile ecrane, dar nu a stat degeaba. El s-a întors recent de peste hotare, mai exact din Turcia, acolo unde a lucrat intens. Dar cu ce s-a ocupat, de fapt? 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pandemia de coronavirus nu l-a afectat deloc pe actorul Costel Constantin. Deși nu a mai jucat în seriale sau la teatru, el a avut o vară plină. Bărbatul tocmai s-a întors din străinătate și a făcut dezvăluiri despre viața personală. În ultima perioadă, el s-a ocupat de promovarea unei așezări de pescari din Turcia, Antalya.

Cu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani! A muncit în Turcia toată varaCu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani! A muncit în Turcia toată vara

Conform declarațiilor sale, el a încheiat un contract de imagine înainte de pandemie care s-a prelungit. Actorul Costel Constantin s-a întors din Turcia pe baza pașaportului verde european, mai ales că s-a deplasat în mai multe locuri.

Cu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani: „M-am dus direct la masa lor”/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre scenele intime cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa: „S-a întâmplat'

Citește și: Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la 5 luni de la decesul artistei. Mesajul fiului ei: „Plâng în fiecare zi'

Citește și: DJ Harra a fost adoptată când avea doar câteva luni. Dezvăluiri dureroase despre mama ei naturală

'Tocmai m-am întors dintr-un concediu în Belek – Turcia Mi-am făcut pașaportul verde european, precum și toate analizele, cu vaccinul, rapel, anticorpi, tocmai pentru că am avut mute plecări în deplasare, patru, iar în septembrie voi călători și-n Grecia', a declarat acesta pentru Playtech.

Costel Constantin a mai povestit că întotdeauna a fost pasionat de pescuit, drept urmare, nu i-a fost greu să se adapteze în Turcia, la noul loc de muncă.

Am fost născut la Galați și ani întregi pescuitul a fost marea mea pasiune. Mergeam pe baltă cu Marin Moraru, Amza Pellea și Mircea Albulescu. Ne trezeam la 5 dimineața ca să fim acolo devreme. Îi spuneam lui Amza: «Există o baltă a generalilor, păzită de soldați cu puști. Tu te duci și ceri un bon de acces, că mai vii cu doi colegi». Și așa ajungeam noi acolo. În două, trei ore, ne întorceam cu un portbagaj plin cu crapi!

O chemam pe soacră-mea să-i pregătească, apoi fugeam la repetiții. Acum, singurul meu hobby e căsuța pe care o am la Breaza, unde am plantat 80 de pomi fructiferi și toate plantele din lume, chiar și coacăze, mure, zmeură. Mi-am cumpărat tot felul de cărți și studiez horticultura', a mai declarat actorul, pentru sursa citată mai sus.

Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția

Actorul Costel Constantin trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, ce durează de aproximativ 50 de ani. Cinci decenii mai târziu, actorul și soția se respectă și se înțeleg reciproc. Atât el, cât şi soţia, au mai fost căsătoriţi înainte.

Dacă nu ai o mână forte, care să te susţină, nu reuşeşti. În cazul meu, norocul a însemnat întâlnirea cu soţia mea, Mihaela. Fiecare venim după o altă experinţă şi fiecare a adus ceva în relaţia asta. Ne completăm. O relaţie ca să funcţioneze, trebuie consolidată. Trebuie să dublezi permanent cu inteligenţă şi sensibilitate.

Asta presupune o mare cheltuială de energie, de răbdare, ca să nu mai vorbim de multă, multă dragoste. Cu timpul, într-un cuplu ajungi să simţi, să reacţionezi în acelaşi fel la o bucurie, la o durere, la o încercare mai serioasă. Uneori te laşi dus de probleme şi dacă nu ai pe cineva care să te domoleasca, nu rezişti”, povestea actorul în Cronica română'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter