Cine este Andrada Letcanu de la Mireasa. E asistentă medicală

Publicat pe

Cine este Andrada Letcanu de la Mireasa. Andrada Letcanu este una dintre cele nouă concurente de la Mireasa, sezonul 4. Este tânără, ambițioasă, iar la 24 de ani se simte deja pregătită să facă pasul cel mare. Își dorește la fel de mult ca restul colegelor să-și găsească marea iubire și speră să o accepte atât cu calități, cât și cu defecte. Iată ce declarații a făcut asistenta medicală de la Mireasa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Andrada Letcanu de la Mireasa. Emoții intense pentru fanii emisiunii Mireasa. Sezonul cu numărul 4 a început de câteva zile, iar telespectatorii își aleg deja preferații. Șapte băieți și nouă fete au ajuns în competiție, pregătiți să se așeze la casa lor. Printre concurente se numără și Andrada Letcanu. Este de profesie asistentă medicală și vrea să-și găsească bărbatul mult visat în cadrul show-ului matrimonial.

Cine este Andrada Letcanu de la Mireasa. E asistentă medicalăCine este Andrada Letcanu de la Mireasa. E asistentă medicală

Cine este Andrada Letcanu de la Mireasa. Dacă vă întrebați cine este concurenta Andrada Letcanu, vă informăm că tânăra este de loc din Curtea de Argeș. Are 24 de ani și e absolventă a liceului tehnologic. Ea și-a urmat studiile în cadrul Școlii de asistente medicale. A reușit să termine cursurile chiar vara aceasta, înainte de a ajunge în show-ul matrimonial.

Citește și: Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa.Fostul iubit e și el în emisiune!

Citește și: Cine este Isidora Petrovic de la Mireasa.A mers la psiholog, după ultima relație

Citește și: Irisha și Marius Crăciun de la Survivor, adevărul despre relația lor:„Mama îl place'

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat!Imaginile publicate de Lino Golden i-au dat de gol

Cine este Andrada Letcanu de la Mireasa

Cine este Andrada Letcanu de la Mireasa. Andrada Letcaru are acasă o familie unită, care o susține în tot ceea ce face. A povestit că a avut o copilărie frumoasă, înconjurată de iubire. Atunci când era de-o șchioapă, îi plăcea să se cațere și să joace fotbal împreună cu băieții.

Andrada Letcanu de la Mireasa mai are un frate. Tânărul este mai mic decât ea, având 21 de ani. Au o relație foarte bună și sunt foarte atașați unul de celălalt, conform a1.ro.

Concurenta de la Mireasa e asistentă medicală

Pe ea, Andrada Letcanu s-a descris drept o fire ambițioasă. Acordă o mare atenție detaliilor și crede că iubirea reprezintă lumina și speranța.

„Eu sunt Andrada, am 24 de ani. Vin din Curtea de Argeș și sunt asistentă medicală. Sunt o femeie ambițioasă și foarte atentă la detalii. Consider că iubirea este lumină și speranță, de aceea iubesc să îmi trăiesc viața în roz', a spus Andrada Letcanu de la Mireasa, la Antena 1.

Cea care a ajutat-o să ia decizia de a participa la Mireasa a fost prietena ei. Speră că așteptările ei se vor îndeplini și că într-adevăr alesul ei se află în concurs. Bărbatul ideal pentru ea este înalt, cu ochii verzi, foarte răbdător și hotărât. În privința ei, recunoaște că este puțin dificilă uneori.

„A fost o decizie rapidă. Prietena mea m-a îndrumat. Mi-a zis că poate cineva mă așteaptă aici. Că poate sufletul meu pereche e chiar aici. Trebuie să fie el, să fie cel mai hotărât, înalt, cu ochii verzi, îmi plac foarte mult ochii verzi, cu multă răbdare. Sunt puțin dificilă, recunosc, capricioasă. O să-l las să mă descopere. Nu vreau să spun nimic greșit', a adăugat concurenta de la Mireasa.

Andrada Letcanu, încurajată de părinți să participe la Mireasa

Nu doar prietena ei, ci și părinții ei au încurajat-o să participe la Mireasa. Andrada Letcanu a declarat că familia s-a bucurat pentru ea și că o urmărește cu sufletul la gură, la televizor.

„Ai mei s-au bucurat. M-au încurajat, au spus că e decizia mea. Mă urmăresc sută la sută', a continuat tânăra.

Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Mireasa

Sezonul trecut a fost câștigat de Liviu și Maria. Astfel, ei sunt cei care au plecat acasă cu premiul uriaș, în valoare de 40.000 de euro. Deși relația lor a fost una controversată, trecând prin multe certuri și neînțelegeri, în final, dragostea lor a învins. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar în finala emisiunii s-au și căsătorit.

„Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată’, i-a spus Liviu Mariei, în finala emisiunii Mireasa, din sezonul al treilea.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter