Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu: „Este o frustrare a oamenilor că...”

Publicat pe

Cătălin Botezatu vorbește deschis despre relațiile sale! Designerul de modă a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D despre experiențele amoroase pe care le-a avut cu femeile celebre din România. Printre acestea se numără și Bianca Drăgușanu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este cunoscut inclusiv pentru cuceririle pe care le-a făcut de-a lungul vieții. Până la 54 de ani acesta a avut multe experiențe romantice, unde și-a pus sufletul pe tavă! Printre femeile celebre pe care le-a iubit se numără Bianca Drăgușanu, Tania Budi și Vanda Vlasov.

Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu: „Este o frustrare a oamenilor că...'Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu: „Este o frustrare a oamenilor că...'

În cadrul interviului, designerul a recunoscut inclusiv că a fost înșelat, a avut parte de dezamăgiri, însă nu s-a oprit niciodată din a iubi. Cu atât mai mult, Cătălin Botezatu a subliniat faptul că el „nu va putea fi niciodată bărbatul unei singure femei'.

Citește și: Cine este Dana Opșitaru, marea dragoste a lui Cătălin Botezatu:”O iubesc în continuare”

Citește și: Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de trei ori:„De două ori a fost din dragoste'

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită!Primele imagini cu cea care l-a cucerit

Citește și: Dani Oțil, despre prima noapte alături de fiul său:„Am dormit cam cât doarme un student'

Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu

Faimosul designer de modă a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' despre femeile celebre cu care s-a iubit. Printre ele se numără și Bianca Drăgușanu, alături de care a avut o relație în anul 2009, atunci când a și lansat-o în showbiz-ul românesc. Cătălin a dezvăluit cum a început relația lor, dar și faptul că a iubit-o cu adevărat:

„Relația mea cu ea a început undeva la Kitzbuhel, în Austria, și a decurs foarte bine. Este o frustrare a oamenilor că eram doi oameni frumoși. Am iubit-o foarte tare pe Bianca! Ea știe ce sentimente am avut pentru ea, știe că poate conta pe mine până la moarte', a mărturisit designerul.

Cătălin Botezatu, îndrăgostit de Bianca Brad

O altă Bianca alături de care Cătălin și-ar fi dorit să rămână până la finalul vieții a fost actrița Bianca Brad. Acesta a mărturisit că nu a avut o relație stabilă alături de blondină, însă și-ar fi dorit să existe mai mult decât o prietenie între ei:

„Am fost îngrozitor de îndrăgostit de Bianca Brad și-i datorez enorm că am ajuns în lumea modellingului. Am cochetat puțin cu ea, dar nimic altceva.', a explicat designerul.

În aceeași perioadă, a anilor 1990-2000, Cătălin Botezatu a cucerit mai multe femei celebre precum Tania Budi și Vanda Vlasov:

„Tania Budi este o femeie superbă, iar mama și-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor mei. Pe Vanda Vlasov am iubit-o foarte mult, pe Ingrid, sora ei geamănă, am respectat-o foarte mult. Da, ne petreceam mult timp împreună. Dar nu aș fi mers până acolo încât, în aceeași casă, în timpul unei relații să fac ceva oribil cu cealaltă', a precizat Botezatu.

„Am fost înșelat'

Deși este un bărbat râvnit de multe femei frumoase, asta nu înseamnă că nu a trecut și prin experiențe mai puțin fericite. Designerul a recunoscut că a fost înșelat de-a lungul vieții, dar și că este o persoană posesivă atunci când iubește cu adevărat:

„Da, am fost înșelat. Sunt posesiv. Nu aș ierta niciodată să fiu înșelat. Nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Așa e viața, crezi că dacă sunt Botezatu, nu pot fi înșelat?! Nu cred în instituția căsătoriei, cred că dacă există iubire, e până la moarte.', a recunoscut acesta.

Deși a întâmpinat probleme în ceea ce privește relațiile amoroase, Cătălin Botezatu încă își dorește să ajungă alături de o femeie unică. Nu se simte descurajat de experiențele din trecut, însă nefericirea lui este provocată de negăsirea sufletului pereche:

„Femeile îmi spun atâtea lucruri frumoase, mint atât de frumos, mai ales dacă ești Botezatu, dar având experiență, nu mai cred orice. Oricum, niciodată nu voi putea fi bărbatul unei singure femei. Marea mea nefericire este că nu găsesc acea persoană aproape perfectă, dar trăiesc clipa ca și cum ar fi ultima', a spus acesta.

„Acum nu iubesc pe nimeni'

Cătălin Botezatu este în acest moment un bărbat care nu are în sufletul său nicio femeie. Este conștient de faptul că se îndrăgostește foarte ușor, dar și de greșelile pe care le face atunci când ajunge într-o relație:

„Iubesc foarte mult și profund, dar acum nu iubesc pe nimeni. Mă îndrăgostesc foarte repede, apoi realizez, uneori, că nu ai cui. Sunt un bărbat liber, indiferent de situație, chiar dacă voi fi căsătorit', a recunoscut designerul.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter