Cine este Dana Opșitaru, marea dragoste a lui Cătălin Botezatu: "O iubesc în continuare"

Publicat pe

Cine este Dana Opșitaru. A fost marea dragoste a lui Cătălin Botezatu, iar designerul, prin viața căruia au trecut nenumărate femei frumoase și faimoase, nu s-a sfiit niciodată să recunoască asta. A fost prima sa mare iubire și, după cum declară, a rămas în continuare…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Dana Opșitaru. Cătălin Botezatu a avut, de-a lungul vieții, o mulțime de iubite, printre care faimoasele Bianca Brad, Tania Budi și Bianca Drăgușanu, însă una singură este Dana Opșitaru, cea de care designerul s-a îndrăgostit nebunește pe vremea când avea 20 de ani. Ea este femeia pentru care Cătălin Botezatu ar fi făcut orice să fie a lui. Cătălin Botezatu nu a ascuns nici faptul că, pentru ea, a vrut să-și ia viața. Deși au trecut mai bine de 30 de ani de la aceste întâmplări, cei doi încă păstrează legătura.

Cine este Dana Opșitaru, marea dragoste a lui Cătălin Botezatu: "O iubesc în continuare"Cine este Dana Opșitaru, marea dragoste a lui Cătălin Botezatu: "O iubesc în continuare"

Cine este Dana Opșitaru, marea dragoste a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a vorbit nu o dată despre femeia de care a fost îndrăgostit nebunește pe când avea doar 20 de ani. Dana Opșitaru a fost un manechin de succes și era mai mare decât Cătălin Botezatu cu 8-9 ani. La vremea respectivă, aceasta era căsătorită și avea și copil. Designerul nu a fost deloc interesat de acest aspect și a făcut tot ce i-a stat în puteri să o cucerească. Dana Opșitaru a fost prima mare dragoste a lui Cătălin Botezatu. Cei doi s-au cunoscut pe podium, iar povestea lor de dragoste a fost una demnă de scenarizat. În pofida faptului că era o femeie căsătorită, relația lor a fost una de lungă durată. La un moment dat, Dana Opșitaru a divorțat de soț, iar relația cu designerul a durat 7 ani.

Citește și: Cătălin Botezatu vorbește despre căsătorie: „Am refuzat un mariaj aranjat!”

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul: „Nu e vorba despre nicio operație estetică”

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări: „Am ajuns la concluzia că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Ristei s-a îmbolnăvit de COVID-19. Cum se simte acum

Citește și: Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă!Au apus vremurile când purta ținute sexy

Ce doi au rămas prieteni și dupăce s-au despățit, iar relația lor de prietenie continuă și în prezent. Dana Opșitaru are 50 de ani și locuiește în Germania. Cătălin Botezatu mărturisește că nu a uitat-o nici acum…

Un Săgetător se îndrăgostește mereu cu adevărat. Întotdeauna are impresia că e ultima iubire, dar mereu vine una nouă la fel de pasioanală. Săgetătorul face aceeași greșeală în fiecare relație, deși spune că nu va mai face.

Am iubit-o cu adevărat și o iubesc în continuare într-un sertăraș pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. M-a sunat astăzi și m-a certat că nu am sunat-o mai des. Și-a pus o amprentă pozitivă pe bărbatul pe care îl privești acum. Am iubit multe femei și sper să se mai întâmple asta', a spus Cătălin Botezatu în emisiunea lui Denise Rifai. 

A vrut să-și ia viața din dragoste pentru ea

Cine este Dana Opșitaru. Chiar dacă pare greu de crezut, deoarece el afișează un stil de viață boem și luxos, de-a lungul vieții Cătălin Botezatu a trecut prin multe perioade dificile – cum ar fi momentul în care a fost închis -, și nu o dată a încercat să-și ia viața. Dana Opșitaru, marea lui iubire, a fost femeia pentru care designerul și-a tăiat venele în prag de Sărbători.

„Apoi, de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opșitaru, pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpăstii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, înseamnă că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost', a mărturisit  Cătălin Botezatu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter