Cătălin Botezatu vorbește despre căsătorie: "Am refuzat un mariaj aranjat!"

Publicat pe

Căsătoria. Un subiect tabu pentru Cătălin Botezatu. Vorbește rar despre asta, dar de fiecare dată când o face reușește să atragă atenția. Se pare că Bote a fost la un pas să spună da, nu acum, ci în tinerețe, dar mariajul era unul… aranjat! 

 

Cu siguranță că este unul dintre cei mai râbniți burlaci din showbiz și, cu siguranță, că șansele de a-l vedea, vreodată, în fața altarului, sunt extrem de mici. Cătălin Botezatu fuge de căsătorie ca dracu de tămâie, din motive știute doar de el însuși, și nici măcar nu se ferește să recunoască acest fapt.

Dar, surpriză, în tinerețe, Cătălin Botezatu a fost la un pas de a se căsători. Și nu vorbim despre orice fel de căsătorie, ci despre un mariaj aranjat, în străinătate: În momentul în care am câștigat un premiu european, pentru cel mai bun manechin, mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă cu o tânăra,  supermodel (pentru că n-aș fi putut rămâne altfel acolo), dar am refuzat pentru că, în același timp, eram foarte îndrăgostit de Dana Opsitaru (n.r. femeia despre care a declarat că a fost iubirea vieții lui. Am fost împreună mai mult de șapte ani. Mă aștepta în România…', a povestit Bote.

 

S-a sărutat cu Cristina ICH, în culisele Bravo, ai stil

Cătălin Botezatu atrage femeile frumoase ca un magnet, iar apropierea dintre el și Cristina Ich, din culisele emisiunii Bravo, ai stil, aproape că nici nu ne-a mirat. Ce ne-a mirat, însă, a fost faptul că cei doi s-au sărutat pasional și nu s-au feriti nici de declarațiile îndrăznețe, ce lasă loc de interpretări: „Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii', a declarat Cătălin Botezatu. La rândul ei, Cristina Ich a replicat: „Mi-ar plăcea ca tatăl copiilor mei să arate precum Cătălin”, a declarat ea.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter